Prijava
 1.    

  Zbog takvih je kao ti je ova zemlja propala

  Univerzalna rečenica našeg naroda, koja se nalazi uvek i svugde, kada se povede i rasplamsa neka rasprava. Koriste je svi, i oni na desno i oni na levo, i školovani i neškolovani, stari i mladi.

  Vekovni fetiš o skidanju krivice sa sebe i prebacivanju na nekog drugog, ofarbano u rodoljubive boje.

  -Pobogu, hajde da budemo razumni, EU je budućnost, razvoj, prosperitet, Đorđe Balašević je divan čovek, treba nam više takvih ovde....
  - Zbog takvih kao ti je ova zemlja propala, gnjido jevropska i papistička! Nikad u EU!!! Kosovo Srbia (sic!)

  - I opet, ustaška kama i turska sablja, potpomognuti mračnim moćima svetskih zlobnika i odeveni u rimske krvave mantije satanske, ponovo zverski nasrću na nezaštićen srpski narod i nejač, ali Bog je uz nas, jer smo pravoslavci...
  - Imbecil. Zbog takvih kao ti je ova zemlja propala.

  - Državni faks? Msm, kooooji kurac se tu radi, to je totalno fuj i aut. Ja sam na Megatrendu i meni je super tamo, msm, svo to znanje koje će mi trebati za život. Siromašni ljudi ne treba da studiraju. Neka kopaju njive haha... Baš zato što SVI hoće da studiraju, ova zemlja je propala. Eeeee, evo mi ga dečko! Ljudi, ovo je Arman, upoznali smo se nedavno, i baš smo se uklopili, mislim da je to karma....Ali ja sam hrišćanka naravno haha, verujem u Boga duboko.
  - Zbog tebe je propala ova zemlja, malignitetu naše generacije, idi podveži matericu, a ovog tvom vonabi Bosiljčiću nabij taj Paćoti u pakšu. Verujem da si dobra hrišćanska, idi u podrume Bogoslovskog i zamoli pravoslavne talibane i bubašvabe koje tamo obitavaju da te javno kamenuju na sred Kneza zbog bluda i jeresi, i od tebe naprave mučenicu za pravoslavnu vjeru u najčistijem judeo-hrišćanskom maniru.