Prijava
   

Žderar Ždeperdije

Francuski buldog na prekomernoj dozi proteina i ugljenih hidrata. Vitamine unosi putem prevrelog soka od groždja, ako ima u jumbo flašama. Inspirisan poreskim olakšicama otkrio je pravoslavlje i krenuo da širi ideju panslovenstva. Zato je iz Moskve , gde se izborio za status dvorskog oversize Francuskog buldoga, sleteo u Beograd i to direktno u krilo premijera. Posle premijera je dirigovao filharmoniijom uz blagoslov gospodina sa upadljivom frizurom, i tu se definitivno kvalifikovao za besplatan obrok u Skadarliji. Imao je i pratnju koja je morala da se uveri da je sve poručkao, i o tome da izvesti premijera.
Zli jezici pričaju kako je Beograd ugostio još jednog fenomenalnog glumca, koji je istovremeno isto toliko fenomenalna baraba.

Kad je Žderar Ždepardije nezvani gost, niko i ne zna zašto je došao, ali mu se svi smeškaju. Do granice kočenja vilice ...

Komentari

Da, stvarno, s kojom misijom je u poseti drzavnom vrhu?

Možda je novi investitor.

Legenda koja nestaje kaže da se nagnuo prema pravoslavnom bratu Aci i šapnuo mu poruku od ruskog cara direktno, ali tu se umeša nepotrebni razum koji zna da za takve akcije postoji ambasada.
Svako drugo objašnjenje je da smo sami od sebe (ponovo) napravili sprdnju, osim ako nije novi svetski trend da se primaju u državne posete na najvišem nivou svi putnici namernici.

Pošto nada umire poslednja, ja se najiskrenije nadam da će sad da krene serija poseta dramskih umetnika, a posebno bih voleo da vidim u gostima kod premijera Rona Jeremyja, Lissu Ann, Asiu Carreru i bar jednu plavušu koja bi se ukopila u tu ekipu.