Zelenski

Srboljub Horvat 2024-08-07 23:31:30 +0000

Kladioničar (ili ne daj bože narkoman), koji te uvek smara da mu pozajmiš pare. Izgubio je osećaj srama, ali je zato veoma inovativan, što se tiče načina na koje izvlači novac od drugih. To je lik za koga često pomisliš da će se promeniti, ili da mu pare stvarno trebaju za nešto ozbiljno, ali se na kraju uvek probudiš iz te iluzije. Zelenski uglavnom traži hiljadu, ponekad dve hiljade dinara, jer bi za veće sume ispao sumnjiv.

ovo je primer, kako Zelenski na kreativan način žicari za 2 hiljade

Zelenski: De si brate, oćemo na pivo? Dobio sam neku šljaku, palim sutra u Ameriku da vozim kamion, pa da proslavimo malo!

(posle 2 gajbe piva)

Zelenski: Tebra, kratak sam nešto sa parama, imam samo evre, krupno... Zaboravio da promenim.. Ajde ti platiš, pa ti vratim sutra? Vidimo se obavezno, kod tebe sam ujutru, svakako idem do grada nešto sa završim.

(nema ga sutra, naravno)

2
19 : 4
  1. Mamicu im zbog takvih ispastaju oni kojima stvarno treba pomoc a ti ne verujes tome kome stvarno treba pomoc zbog ovakvih gadova

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.