Prijava
   

Zemljotresić

Hiper uber ultra mega giga ujeb. Sad će se mnogi pitati zašto? Zašto u deminutivu? Zar zemljotreščina u zemlji gde se ljudi samozadovoljavaju pipcima hobotnice nije veći ujeb? E pa nije. Čoveka koji je pokopao kompjuter u Slagalici sa sve Milkom Canić, smatram najvećim intergalaktičkim carem! Zemljotreščina od šurnajes stepeni po Merkali-Kankani-Siebergovoj skali može da naruši infrastrukturu i odnese živote, ali da ruinira ljudski um ne može kao zemljotresić!

Princip se zasniva na nekoj vrsti prepada. K'o hajduci i uskoci. Stiže iznenada, odradi posao, i ostavlja ujebane da se pitaju, k'o i kako ih je izjebaja. Kad žrtva naposletku shvati da je ishasala kobas, ostaje joj jedino da prihvati činjenično stanje i da plače.

-Izvini molim te. Ti znaš da mu ja ne bih dala da me jebe u dupe dobrovoljno. Skot mi ubacio drogu u alkohol i iskoristio me! A onaj drugi, što je izgledalo kao da sam mu pušila, je ustvari pokušavao da mi izbaci nesažvakano parče slanine iz dušnika. Nadam se da razumeš da ja samo tebe volim. Želim da se pomirimo.
-Količina transfera koju odaješ svojom pojavom obrnuto je srazmerna koeficijentu tvoje inteligencije. Molim te, obogati svoju glavu sa tri grama olova, i liši ovu našu već prenaseljenu planetu. Učini dobro za čovečanstvo.
-Ali...
-Bez dalje diskusije. Količina već utrošenog kiseonika za objašnjavanje nekih stvari ameboidnom obliku života je prevelika. Za ovo što sam do sad ispričao, čovek u Pančevu bi disao kao na Lovćenu.
-Ja tebe..:plač:
-Ljavaj bre. Emocionalno rastrojstvo je tek početak. Zemljotresić će te dokrajčiti, pušikuračo!

Komentari

Iz komentara ? :P +++

Ал сам пглу.

Dučmane, pobratime, ič te ne razumem.

Predozir'o se, ne obraćaj pažnju. lolo
Dobrana. :) ++

Није ми добро, одлепио.

Mesečka, što mu daješ da pije kad ne zna?

Misliš da pije? On je lud i bez toga, ne znam šta bi bilo da se napije. lolo

Znači folirao je sva ona pijanstva ovde?

E ne znam za to stvarno. Ja ga nikad pijanog nisam videla, uvek je samo pomalo lud ovako. :)

ХАХАХАХАХАХАХАХ, то нисам :)))

Jezz, što bre u deminutivu? :)

Ovde mora, al ajde, ćese otvorim na nekoj drugoj za ceo

Neznam,mozda malo,al sarma je do jaja...