Prijava
 1.    

  Zen mudizam

  Drevna veština lađenja jaja potekla iz svih društvenih uređenja počev od australipotekusnih čopora preko grčkih polisa pa sve do moderne demokratije. Jebiga, uvek je bio neko ko rmbači i neko ko na osnovu tog rmbačenja profitira u vidu besposlenih sati koji se moraju nekako utrošiti, a odvajkada je poznato da je mudrost najveca vrlina, dok je, implicitno, sticanje mudrosti najvrlinija rabota. Stoga, nemojmo se lagati, muda treba laditi zarad opšteg dobra.

  - Radim deset sati dnevno, obaram normu k'o Bolt rekorde, u povratku trošim što sam zaradila na tvoju hranu i pivo, kad dođem kući perem tvoje smrdljive gaće i usisavam pod koji si usvinjio. A ti? Izigravaš osveživač vazduha pogrešno napunjen tvorovim govnetom?
  - Draga, nešto sam razmišljao, da li smatraš da postoji negativna korelacija između broja crnaca u timu i prosečnog broja kornera po utakmici?
  - Zanimljiva primedba. A pošto vidim da si izuzetno obdaren spoznajom stvarnosti, možeš li izračunati verovatnoću da će ti ispasti oči pošto ti nabijem ovu cev od usisivača u dupe?
  - Hmmm... Zavisi od toga da li je usisivač upaljen ili ugašen.
  - Eto vidiš, sad bi trebalo da ide neki dobar pančlajn, ali pisac ove definicije, čijeg smo primera protagonisti, je jebeni debil i ne može da smisli ništa.