Prijava
   

Žene koje 'prate' fudbal

Rak rana našeg društva, pojava koja nervira koliko i seckanje pornjave na samom uvodu u akciju. Kao što postoje žene koje zaista vole i razumeju fudbal, ponekad bolje od mnogih muškaraca, ova vrsta ženki prati fucu iz pomodarstva i razumeju se u njega koliko i pornićarka u zadatak na tabli.

Na nekoj fan stranici Liverpula, postavljena je vest o povredi Lukasa Leive.
Komentari:
Žena ' stručnjak' : Ma koji će nam on, on nema pojma, najgori igrač na terenu, ne znam šta ljudi vide u njemu.
Neki navijač: Stručnjače, on je odigrao preko sto utakmica, drži celu sredinu terena na okupu, standardan je kod tri trenera, sabija i u reprezentaciji, ima najviše presečenih lopti u Premijer ligi , za sada je stvorio šanse za 11 golova, procenat uspešnih dodavanja mu je 90 %. Bez njega bi Live svaku tekmu pucao sa 5:0. Kako on može da bude loš?
Žs: Možda, ali on mi se i dalje ne sviđa...

Komentari

Zasto se reklamiraš dečko.. Tu imaš 3 tipa devojaka.. Ona koje prate jer ime je Ronaldo-Tores-Kaka-Pato sladak, ona koje zna dosta jer su živele sa trojicom braće ali je ne zanima i one istinske koje su zaista retke :) +

@sunshine
...i stvarno retke iz potklase 3 koje na nešto i liče xD

Strašno, +, šta ima tu da se prave pametne kad se ne razumeju...
Nego jeste videli kako je Arsenal izgubio od Milana, bruka... garant ih pojeo blam zbog onih ogavnih žutih dresova... meni samo bilo žao Van Persija, sigurno se isekirao, mukica lepa. A liči li vama Ibrahimović na ćurana?