Prijava
   

Žene Vozači

Kada žena sedne za volan, ona postaje žena vozač. To je biće koje je daltonista (obično meša tri boje, crvenu žutu i zelenu), kada ne zakoči na vreme, onda ostane bez ruku, stalno je pitaju ko joj je bio instruktor na polaganju (i ako ne vidi zasto bi to nekoga zanimalo), i po potrebi liči na majmuna ili neku drugu zivotinjku, uglavnom domaću.

Išo ja na posao, pre neki dan, i normalno jurio niz bulevar jer kasnim, ali gde li je žurila ona ludača što je jurila pored mene, nije mi jasno! I tako ona počela da me pretiče, i već video ja da ovo neće da ispadne na dobro, jer je celom haubom skoro bila na levoj strani (ispred mene). Ali bilo je kasno da usporim mirno, i ako sam već počeo da usporavam, ali ona je naglo zakočila jer je slučajno prepoznala crvenu boju na semaforu (cccc, kako je smela da prepozna). I ja naglo zakočio, i za malo je falilo da se zabijem u njen auto! Mislim koji je ona mozak! I kako sam zakočio, burek mi se prevrnuo sa prednjeg sedišta na pod zajedno sa jogurtom, uflekao sam novo odelo i plus prosuo svo pivo, cigara mi ispade pravo na prst pa mi je mobilni ispao u kafu koja je bila izmedju nogu! Em sam ostao gladan, Em sam isflekao novo odelo, Em se opekao, Em sam izgubio važan poslovni dogovor! RAHHH, TE ŽENE VOZAČI!

Komentari

Da, a pogledaj statistiku, ko češće izaziva nesreće, žene ili muškarci? :)

:P jes da statistika govori svoje, ali sve jedno je zanimljivo što na samo pominjanje žene za volanom, ljude hvata jeza, a ponekad žena zna i bolje da vozi od muškarca (čisto da ne mislite da sam šovinistička svinja:)

Žene sve znaju bolje.

E onda si to trebao da uneseš i u definiciju, jer ovako odiše šovinizmom:)

MOja šveca vozi ko zmaj

Sve copy/paste. SVE! minus ko kuca!

Dedzon: Vidim baš voliš da ocenjiješ druge, iskreno me ne zanima tvoje mišljenje, a još iskrenije da ti kažem, svaki zarez sam sam napisao sa svojih deset prstiju i izmislio u trenutku kucanja.... (shvatiću tvoj komentar kao pohvalu, jer to što misliš da je copz paste je samo pohvala, i značenje da je definicija dobra) :) u svakom slučaju hvala, primam sve kritike, pa čak i ove idiotske....

Ju, pa nemoj tako. Mrzi me da trazim duso moja, ali je ovo vec bilo u nekom casopisu tipa CKM, FHM... Mrzi me da guglujem sad. Uglavnom zasluzen minus.

Ma ok je, (i ako neznam šta su te skraćenice, ali nema veze) imaš pravo da ti se ne sviđa poster, ali da tako olako kažeš copy paste, to nije uredu.... i ti si zasluženo dobio-la (šta god da si) ovaj moj komentar iznad....

Pa šta ako je i bilo negde? Bitno je da nije bilo ovde.

ispravka, ne poster, definicija

Не би се сложио са пензионерком али нека буде да жене знају боље све сем да возе :)