Prijava
   

Ženska torba

Ženska torba je vrlo praktična stvar, međutim, sve je manje praktična onoj devojci/ženi koja strastveno prati modu. Naime, po modnom imperativu torba treba da je što veća. Kod žena koje pomno prate modu torba postaje predmet kurčenja, nešto slično kao kod muškaraca, po principu-čiji je veći, tako i kod žena-čija je veća. Praktičnost torbe gubi smisao jer velika torba zahteva poseban način nošenja -onaj ukočena ruka način. Zahteva visok nivo spretnosti u nalaženju onog predmeta iz torbe koji vam je u datom trenutku neophodan. Potrebna je i dobra koordinacija pokreta jer vam kretanje ometa zapinjanje o sopstvenu torbu...I dok se žene takmiče koja će da vucara veću torbu babe su ih sve zajebale, njihove torbe su tolike da ih za sobom moraju vući na točkićima.

Komentari

I taman kada se te ogromne torbe propisno ispune (za mene krajnje misterioznim sadržajem) modni diktat se preokrene i ode u minimalizam, čime nastupa period nove agonije - šta izostaviti i kako sve ono što je "neophodno" uklopiti u novi trend.

Hehehe, dobro zapaženo! Pa tada najbolje staviti u torbu ono sto je zaista neophodno a ne: rezervne cipele, rezervne carape, rezervne gaće, grickalice, komplet šminke, nakit, malo ogledalo, veliko ogledalo, čivava, escajg, šolja, rezervni komplet noktiju, vlažne maramice, suve maramice, wc papir... Eto delimičan odgovor na misteriju o sadržaju -tih- ženskih torbi :)