Zenske butine

L@ki 2009-06-07 11:40:39 +0000

Veoma lep prizor za oci,pogotovu ako su malo punije i bas lepo oblikovane.U sexu i nemaju bas neku ulogu,osim da se drzis rukama za njih dok trsis.Vise imaju estetsku ulogu,i da naglase guzu.
Noge u veoma kratkom minicu na vrelom suncu koje przi i odsjaj koji se presijava na oznojenoj kozi na butinama..........

leti me ovakvi prizori prosto odusevljavaju...

7
100 : 14
  1. Ја сам чула да су бутине предворје храма :) +

  2. I mene, rodjeni, i mene...

  3. Hvala ti za ovo "malo punije".Dizes mi moral! Godinama vlada kult kahekticnih zena sa butinama kao grisine...Nisam musko ali ne znam u cemu je zadovoljstvo vodjenja ljubavi sa kosturima? Inace,preferiram punije muskarce...posebno punijih butina.

  4. Apsolutno puniji (muškarci naravno)!!! Nema šanse da se okrenem za mrašavkom. Ma čak ni da ima nekakve pločice! Ma ni da su fugirane!

  5. + samo zbog afiniteta ka malo punijim.Ne zove se jedan film Real Women Have Curves tek tako :D

  6. Ne bih se baš složio da u sexu nemaju baš neku ulogu! Dal bi ti se tek tako digo da nema nogu?

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.