Prijava
   

Zidarski bikini

Veoma popularna modna kombinacija kod šljakera na baušteli u vrele letnje dane. Donji deo je stvar izbora, kreativnosti i trenutnih modnih trendova. Šorc, trenerka, matore pohabane farke, ko šta više voli. Bitno je samo da otvara dubok pogled u zidarski dekolte. Gornji deo je medjutim standardizovan po DIN-u i JUS-u i mora uvek da bude isti, gilipterka navučena do ispod pazuha tako da je stomak ogoljen. Postoje ipak i neki smeliji buntovnici koji se usudjuju na modni iskorak i nose obične majice mesto gilipterke, medjutim, za to treba imati odgovarajuću gradju.

Samanta: Ijao Keri, nemoj da se okrećeš desno!
Keri: Ijao Samanta, pogledaj ih kakvi su!
Samanta: M' to ti kažem, prosto ne znam kojeg bi pre.
Keri: Kako su samo preplanuli, znojavi i rutavi.
Samanta: Mora da su takvi po celom telu.
Keri: Hihihihi
Samanta: Hihihihi
Keri: Vidi onog skroz desno! Kako ima seksi stomak.
Samanta: Ništa mi ne pričaj! Već zamišljam kako naslanja taj stomak na moja ledja.
Keri: Jaoj, ćuti! Nećemo više o tome! Digla mi se.

Komentari

ima i zidarska majica - kad nosi gilipterku na građevini ceo dan pa pocrni tako da kad skine gilipterku, ostane mu bela gilipterka na koži :)+

vidis, nije ni to lose. daje mi cak ideju za neku drugu defku.

piši brate, ja po celo leto nosim takvu :)

ma ne, mislio sam nesto kao "vojnicko belilo" ili "linija razdvajanja vojnika od civila" ili "vojnicki zig" - kad pocrnis u vojsci kao crni arapin, a gornji deo cela ti ostane beo od sapke, cisto da kad odes na izlazak u grad svaka riba zna da si zagorela zivotinja kojoj je opasno i prici. tako nesto.

i to sam prošao devedesetih :)