Prijava
   

Žika

Jedinica za konstantnost, sinonim za nepromenjivost.

Žika (Seljak), voditelj "Žikine šarenice" spada u onaj tip ljudi koji bi, da je to ikako moguće, i kroz 50 godina izgledao isto. Tridesetak godina (ako ne i više) on nosi odela istog kroja i gotovo uvek istih boja (Tri boje - Žika). Frizura - uvek istog oblika, sa razdeljkom na istom mestu. Ni duža, ni kraća. Kao po kalupu. Da ne sedi, pomislio bi čovek da je on i kao pubertetlija izgledao isto kao i sada. Glas mu je mutirao onog trenutka kada je izašao na svet.

Čim je ugledao reflektor iz porođajne sale, doktoru je dao savet kako da pojača osvetljenje, a da pritom smanji utrošak električne energije. U "Jutarnjem programu" televizije Beograd je bio itekako podoban kao voditelj, jer je svojom interpretacijom najnovijih vesti, u kombinaciji sa svojim dubokim i hrapavim glasom, spremao široke narodne, samoupravne radne mase za novi dan u svojim preduzećima. Tmuran dan.

Komentari

a da nije malo izlizan zika?

За њега се по селу и дан данас прича да је нападао бабе кад је био млађи и да је често волео да се набије народу у кокошарник. За баште и пластеници да не причам. После ушо у СПС и постао неко мудо ал је и даље Жика.

Žika u principu nikada neće izaći iz mode +

Zna Šilovička šta valja, bez obzira što je alkoholičar.

Eh, čak i Milke više nema, ali Žika ostaje.