Prijava
   

Žile ''Dojava''

To je čovek koji se razume u sve i svašta, a ponajviše u fudbal i kladionice. Prati fudbal, uplaćuje tikete, svaka utakmica je sigurica i sigurno će da dođe ( iako nije prošla prošli put ). Dobija dojava od likova čija je strinina sestra čula od nekog kolege u preduzeću koji ima prijatelja čiji se deda poznaje sa čovekom koji je imao prilike da popriča sa rođenim bratom fudbalera u Mančesteru i tako dobio informaciju da će Mančester sutra uveče da dođe iz 1-2. Sve utakmice su nameštaljke, uvek zna prelaze ali fikseve najbolje poznaje. Jedina tematika sa okolinom u skorije vreme mu je kladionica, prelazi, likovi koji mu šalju dojave i to kako uzima puno kinte.

U stvari, kinte i nema. Svaka ''sigurica'' koju neko prihvati kao savet pukne. Ako npr. Žile Dojava kaže da će u večerašnjoj utakmici između Real Madrida i Aluminijuma ( Aluminijum je fudbalski klub iz predgrađa Niša koji fudbal igra na jednoj njivi, četvrta liga nekog sela iz pičke materine ), Real da pobedi sa 7+ i 1-1, poprilično će ishod da bude totalno drugačiji. Verovatno će Aluminijum da dođe iz H-1 i da uvali 16 gola Realu.

Izlazak u grad:

Filip: Aj ljudi idemo da pijemo, da se zezamo i da nam bude dobro!
Pajser: I da jurimo devojke!
Giža : E, može, sviđa mi se!
Žile Dojava : Ma zajebite vi sve to, daj da skupimo pare i da odemo u kladžu, dobio sam jednu dojavu, sigurica utakmica! Jebeš zezanje i sve to, imam si ja dojavu...

Komentari

Само чекам моменат да Жиле прочита ово и да почне да псује...

dobar dan, nabijem vam ga... rkc - vendam 1 @1.60 10/10 max bet... nosonjo nosati :D

Ето га, шта сам рек'о!

leeeee, nisi trebao ovo da postavljas... Znas i sam sta mu je cale :PpPpp

Па наравно, политичар! Пије кафу са Коштуницом, ово-оно...

ee brate moj kad bih se ja nervirao oko ovakvih stvari gde bi mi kraj bio.. ne lece se svi kompleksi ovde.. :)

Мислим да потврђујеш ко лечи комплексе... XD

nego bilo bi pametno da se dogovorimo za knjige da stampamo..lako cemo za kladionicu :D