Prijava
   

Zipovanje kurca

Sudbinom režirana ali veoma bolna metoda sa neverovatnim kapacitetom komprimovanja đoke. Anzipovanje je još bolnije a modul za dekompresiju uopšte ne radi osim što u ceo događaj unese izvesnu dozu olakšanja i komičnosti.

Sve u svemu krvarenje nije jako.

Urbana legenda
Ne oblači gaće već samo farmerice ali tik iznad glave usnule plavuše. Namerava da u momentu naglog i snažnog povlačenja rajsfešlusa tim mačo manirom napuni svoje rezervoare sujete a njoj stavi do znanja da je jebana. I to od koga! Ha! Ako to ona shvati na pravi način biće joj dovoljno da se čitavog života sneno seća ove noći.

Šapuće joj: Plavušice seksom te darivah i to ti je dovoljno za ceo život .... zzzzIIIiiipp .... aghhhg .... Guzica ostaje paralisana i natrćena u stilu Bate Stojkovića, ne pomera se i crven je u licu.

Plavušica: Otvara jedno pa drugo oko, malo sporo kapira situaciju, ali kapira. Pomaže mu da se anzipuje uz dosta krvi i kaže: Ovoga ću se sećati čitavog života, ahahahahahaaaa. Koji si ti bilmez, pa gde si pošao bez gaća? ahahahahhhaaa

Komentari

Pa gde ste vi Kosmopolita, Bruce, Ela kurajberka Johnny Kurajber .....? Otade mi neokađena i nekštena.

negde sam već ostavio komentar na sličnu priču... nisam paljevina na marke ali leviske nosim još od 1990-te samo zbog dugmića... +

kako bre nekrštena...ja čitala i zabolelo me iako ga nemam...a čula sam priče...+++

e, a znaš kako kul izgleda tatoo od zipovanih ožiljaka kad zaraste... kao trag neke male zvečarke koja prelazi kroz pesak u pustinji :)

izgubilo se već, sitno je to da bi se sačuvalo :)))

bruce ti si trebao onaj kineski, metalni, rajs sa krupnim zupcima, to bi ostavilo bolniju i upečatljiviju uspomenu

a za ovaj opisani u primeru događaj svi tvrde da se zaista zbio baš tako. Fraer je planirao da zapali preko grane dok ona spava i ovo zipovanje ga je zaustavilo. Na kraju su se ženili.