Prijava
   

Život

Mnogo sranje igra. Kad se uloguješ dobiješ klasu - muško il' žensko. Obe imaju mane al' žena definitivno najveću jer ako muškarac baci spel na nju bez odgovarajućeg armora, dobije stan 9 meseci. U svakom slučaju, ovo je neophodno jer ovako Admin dovlači više igrača u igru.
U prvim levelima ne možeš da igraš igricu kako treba bez druga dva predodređena haj-level igrača. Ako ti se loše zalomi, padnu ti totalni nubovi koji su mnogo manji level nego što treba da budu. Ove prve levele provodiš u dandžnu tih istih igrača. Neki se ne maknu odavde do triestog levela, provodeći vreme na tzv. internet forumima. Zašto, samo Admin zna.
Kvalitet vremena provedeno u ovoj starting zoni zavisi od njihove profesije. Ako imaš sreće i ćale ti je imao haj level profesiju, možeš da očekuješ dosta ajtema, hrane, golda i slično. Međutim, ako se desi da je izašo iz igre prevremeno, il' ako je bio neka propalica, onda si najebao. Ako ima baf Pijandura, onda si stvarno najebao -- često može da se desi frendli fajr, i možeš da očekuješ loše ajteme, hranu, golde nikako. Ako si u ovoj situaciji, jedini način da ''pobediš'' je da nabudžiš stat Inteligencija i da naučiš neku dobru profesiju, mada možeš i da otimaš od drugih igrača, Admin ti ne preporučuje. Svejedno, nađeš ženu, dovedete drugog igrača, i sve tako u krug.

Veliki problem u igri je velika populacija -- sve je veća borba i konkurecija. Kao odgovor na ovo Admin je obećao pre jedno 2000 pečeva da će da napravi nov server -- gde imaš beskonačno helta, a ajtemi, hrana i ostalo nisu potrebni.
Ali evo, još čekamo.
Postoje knjige u igri koje tvrde da kada igrač izgubi sve helte, ide do glavnog bosa. Međutim, njega je nemoguće pobediti, jer se niko nije vratio. Druga verzija knjige kaže da je bio jedan koji je zaista obrnuo igricu i vratio se natrag, ali ja ne verujem. Mislim da je haker.