Prijava
   

Životni put potencijalnih talenata srpskog fudbala

Mlad i perspektivan fudbaler, najbolji u generaciji, odlazi u inostranstvo uz pomoć menadžera koji je obično neki diler ili automafijaš iz grada (inače poznatog po svom stajlingu: crne cvike - popularne "brze", kožnjak i naravno kajla, ili čak više njih).

Odmah potpisuje prilično unosan ugovor za njegove dotadašnje uslove i postaje glavna ikona svoga rodnog grada (idol svih fudbalera iz okolnih sela). S vremena na vrijeme svraća u svoj rodni kraj da pokaže svoj novi Audi A8 i svoju markiranu robu. U medjuvremenu, upoznaje extra ribu o kojoj nije mogao ni da sanja i naravno čini sve da joj udovolji. Večerice, putovanja, haljinice i parfemčići su naravno neophodni da bi se takva riba zadržala..

Nakon seljakanja po posudbama i shvatanju činjenice da ipak nije novi Leo Messi, vraća se u svoj rodni grad i postaje glavni igrač FK "Tri Jablana" iz Jazovca koji se takmiči u četvrtoj područnoj ligi, divizija jugoistok. Audi A8 biva zamijenjen Golf dvicom, boja trule višnje, '89.godište, extra riba - 16-ogodišnjakinjom iz rodnog kraja.
Budžet popunjava sezonskim poslovima poput kupljenja šljiva, branja jabuka i sl. da bi djevojku mogao da izvede na piće.
Na kraju karijere postaje trener kluba u kojem je proveo zadnjih deset godina, nabacio je 15-20 kila, propio se i živi kao samac u staroj porodičnoj kući.

Komentari

Surovo ali istinito! Svaka cast autoru. +