Prijava
   

Znamo se iz grada

Podvrsta poznanstva iz viđenja, obogaćena sočnim detaljima spontano-burnog ili iz-dosade-burnog noćnog života, između ljudi koji u večernjim časovima dele isti dimom zagađen vazduh. Očevici vaših podivljalih trenutaka, slušaoci vašeg pijanog prosvetljenja, spasioci u trenucima telesnog stradanja izazvanog prekomernom upotrebom psihoaktivnih supstanci (naravno, pod uslovom da upražnjavate ovakvu vrstu hedonizma). Neretko se desi da im odate i najstrože čuvanu tajnu i to samo zbog toga što ih uopšte ne znate (jer ste u prvom trenutku ubeđeni da će tako i da ostane).

Džakaju nešto dve drugarice u kafiću. Prolazi neki tip i javlja se jednoj u prolazu:

- 'De si, uživaš, a? Šta ima, kako si, šta radiš, šta ima novo, jel si dobro, kako probava...? – i ostala iskreno-mi-se-jebe-da-znam-odgovor pitanja.
- Ćao, ćao, Rale... Evo, ništa, odmaram mamurluk...

I sustret je završen. U nastavku, drugarice:

- Ko ti je ovaj, bre?
- Kako ko? Zar ne znaš Raleta? Rale, gradska faca što u nesvest baca! Onaj što me skupljao sa poda kad sam u gasovitom stanju tvistovala kod šanka, i to sa onim debelim gmazom, Peđom, bljak.
- Pa jel se znate ovako, ili samo iz grada?
- Pa, sad, ne dolazi mi na slavu baš, ali recimo da taj o meni ima dovoljno materijala za jedno izdanje "Skandala" na opštinskom nivou.

Komentari

Ne dolazi mi na slavu+

Veče koje počne kod šanka se uvek čudno završi. Ok, na stranu to, dobra definicija, al kao da joj fali jedna čarobna reč :)).

_______________________________ kurac! Jel si happy sad :p?
(ubaci glagol+predlog po želji)

Euglena, je l' to ovaj? :)

Ne razumem baš najbolje tvoje pitanje, Mastrixt.

Kako bre ne razumeš? Nemoj da crtam sad. Ionako crtam lošije od tebe. Hteo sam pitati je l' ti ovaj neki poznanik iz grada? Vidim, bio čovek posle toga još ten dana i otišao. Što mu se bre nisi javila? A?

Auuuuu, mog'o bi da radiš za DB kakve detektivske sposobnosti imaš. Ali za naš DB, pošto oni uglavnom sve ukače pogrešno :p. A i odakle tebi ideja da je ovo definicija iz iskustva :P?

Aman ženo, ne pravi dramu. :)
Slučajno naleteh na onu temu i vidim da čoveku nedostaješ pa reko' da ti javim da znaš. Javi mu se da ne brine. :) A zašto baš ovde... Pa leglo je nekako. :)

Naš DB ne ukačuje pogrešno.

Ma ne pravim dramu :p, videla sam ja to već, hvala što brineš :)))))

Evo ga i DB-ovac. :) Betmen uvek misli na svoje prijatelje. :)

"- Kako ko? Zar ne znaš Raleta? Rale, gradska faca što u nesvest baca!" :) mislim .... +