Prijava
   

Žurka-pušači

Likovi koji inače ne puše, žive zdravim životom i konstantno te proglašavaju za idiota, jer se truješ cigaretama, ali zato, kada dodje neka žurka, ti si glavni baja, jer imaš pljuge. Oni su, naravno, nepušači i iste nemaju, jer ih ne kupuju iz principa, a imaju neodoljivu želju da uz piće i dobru pesmu izpoziraju sa cigaretom i to više puta, pa vam je za nekoliko njih potrebna još najmanje jedna pakla cigareta, inače vrlo brzo ostajete bez cigareta, a to je za svakog pušača "smrt u diskoteci". Zato se iskusni pušači drže svetog pravila da se na žurku ide sa najmanje dve pakle, pa neka puše koliko hoće, a, takodje, sledeći put kada vam popuju za pušenje, samo im pomenete to veče, to će ih ućutati.

Komentari

Živa istina. +
Super su ti defke. Pohvala.

Hvala za pohvalu, mene su tvoje oduševile, na nekoliko sam se zacenio. :)

Hvala. Drago mi je da su ti se dopale. :)
Teško je sada izboriti se kao autor.
Nemoj da propustiš sledeći Kup. :)

Heheheh... osećam se poluprozvan :P. Ne pušim, al na žurajama i te kako. S'tim da sam ponesem cigare, jer mi glupavo grbaviti se. Paklica moja u džepu i imam za celu noć. Zato sam plusirao defku :D

Ma defka je u većem delu zajebancija, a ja uvek na žurke ponesem dodatne cigarete za drugare koji ne puše, a zapale po koju na žurkama, još ih i teram da ne kupuju, da ne bi stekli naviku, pa eventualno i oni postali pušači.

Ma, shvatam je ovo zajebancija... Pa sad, navući će se oni, hteli to ili ne. Ja već dve i po godine tako zapalim na žurajama, uglavnom kolega i ja nepušači podelimo paklu, a ovako kad nije žurka retko kad zapalim, eventualno kad sam jaaaako nervozan, al u proseku 10 cigareta godišnje ispušim ovako. Tako da mislim da je sve to do čvrstog stava. Ipak, nisam dete da se lako mogu navući na takve stvari :D

Znam da znaš da je zajebancija, nego ja to onako, čisto da pomenem. :) A verovatno si u pravu za ovo drugo, ja znam dosta ljudi koji su tako postali pušači, ali opet znam i dosta njih koji su isto to radili, a ipak nisu postali pušači, tako da zavisi od čoveka, njegovog karaktera, sklonosti itd., a ja ih samo preventivno savetujem, kao iskusniji na tom polju. :)

Htedoh reći "navući će se oni ako budu hteli" :)))

Ladno sam ja u tom kontekstu pročitao tvoj komentar. Neverovatno. :) Verovatno zbog ovog dela posle, bilo je logično da si to mislio.

Ja čitam i vidim post mi konfuzan, k'o Lazina klinika :D