Prijava
   

Zverčica

Riba koja je živa vatra u spavaćoj sobi. Repertoar njenih poteza raznovrsniji je od repertoara driblinga svih Ronalda, Ronaldinja i ostalih Nejmara zajedno, a seksualna stamina joj je nabudžena na maksimalu. Iako na prvi pogled deluje krhko, ne daj da te izgled zavara, u krevetu će te proždrati kao izgladneli vukodlak koji poslednja tri puna meseca ništa nije okusio.

- Večeras konačno pada Daca iz Zaplanjske, matori!
- Daliborka Kitožderka? Auuu, pa ne možeš ti toj zverčici da pariraš. Njoj ni Načo Vidal ništa ne bi mogao. Drži se ti niželigašica, možda se uvežbaš za jača dostignuća.

Komentari

Jedan jako dobar autor +

И курац ми је добар

Kad ti ga odsečem baštenskim makazama, neće da ti bude dobar...

Па не смета ми да га поделим са тобом

Hahah mora da malo bolje brt...

Шта год те чини срећним, пиле.

И аутор. Почетак обећава.
(Заплањска :D))) Права локација за овакву причицу).

Фрајкор, шта то ти знаш о Заплањској? :)

Улица пуна важних институција: Водовод, Јахорина, ФК Вождаја (један од три стадиона на крову у целој Европи), припадајући ТЦ Стадион, Рецепција, дваесшестица (добро, и она тробанка), Папак, The Saint... Јесам положио?
Али, што је најважније за ову дефиницију: југозападна граница Маре Баре. Преплет различитих стилова (поново кажем: везано за ову дефиницију).
Срамим се признати, али било ме је тамо док сам био млад и спреман. Не верујем да се у међувремену нешто пуно променило.

Богами, одличан пет, скидам капу. Не знам колико је прошло од твоје младости и спремности, али мало шта се променило у сваком случају ;)