Prijava
   

Zvončica

Diznijev lik iz filma o Petru Panu, stvorena da Petru zagorčava život svojim seksepilom, da ga provocira i da se zaljubljuje svaki čas, ali i predstavlja nešto što on nikad neće imati. Isti efekat je izazivala kod mase dečaka koji su odrastali uz taj crtać.

Zanimljivo je da u poslednje vreme devojke masovno stavljaju lik Zvončice na svoje profile na sajtovima na upoznavanje. Verovatno misle da će time izgledati originalno i fino. Ili da će time možda privući nekog finog ko se ne pali samo na slike polugolih riba koje poziraju ispred ogledala u kupatilu, već nekog ko ima "mašte".
Ono što ne znaju je da tako sigurno mogu privući "maštovite" likove i to uglavnom nedozrele manijake koji su proveli mladost onanišući na Zvončicu ili Malu Sirenu i koji u zrelijim godinama teraju devojke da se oblače kao Crvenkapa da bi mogli da se uzbude. Da li misle da će ih iko normalan ozbiljno shvatiti sa takvom slikom?

Komentari

umesto svog tog teksta lepo si trebao da kažeš - diznijev lik iz filma o petru panu stvoren da bi petar lizao joj đanu ;)

dbqp, odusevljavas me :-)

ostavio sam to tebi da kažeš...

ma, cheerleaders rules hehehehe.
palac gore.

Ne diraj mi zvoncicu Manijaku!