Prijava
   

Brejkdens

Vrsta plesa koja se može svrstati i u sport pošto zahteva ozbiljan trening. Starijoj populaciji je teško objasniti šta je to, pa je mlađa populacija u cilju objašnjavanja primorana da koristi fraze tipa: vrtenje na glavi, valjanje po podu i lomljenje kičme.

Baba: Je li sinko, a šta ti je taj brejzbejs?
Klinac: Pa kako da ti kažem... To ti je vrtenje na glavi i raznorazno akrobatisanje...

Komentari

Брејкденс - једина глупља ствар од паркура и скејта.

@Балдур фон Јöгурт
Zakopaj se u pesak, molim te

Спонтано сагори, молим те.

Jogurte, u pravu si ti sve to, ali ne postoji ništa besmislenije(ne samo u sportu, u univerzumu uopšte) od onog "sporta" kad prvo piče skijama po ravnici četres metara, onda zalegnu u gomilu snega i pucaju u okačenu 'artiju, pa se posle ponovo jure(pod uslovom da ne zaspe prilikom pucanja iz vazdušare).

@ Балдур фон Јöгурт
Stvarno ne razumem čemu tolika mržnja, jako zahtevan ples. Sigurno bolje od drogiranja...

Тулуме, мајку му, у праву си.

Peaceman, to što je teško, ne znači i da je pametno.

Kako god, na kraju svako ima pravo na svoje mišljenje tako da neću da se raspravljam.... Ipak smatram da vi to ne možete razumeti...

Haha, dobar komentar, sam sebe ujebeš na kraju. Nešto kao:

"Svi ljudi su ravnopravni, ali neki su jednostavno crni"

večeras sam otkrio najbolji od sviju glupih sportova, ratata tatarata tamtarata tam tam
Chess Boxing, izvanredna kombinacija boksa i šaha . . . . . . . i što je najgore NE potiče iz Amerike, tamo pokušavaju da ga uvezu, ne znam odakle.Što je još gore, mislim da ideja i nije loša.

Ej, pa parkur je umetnost kretanja u prostoru, šteta što ga najviše koriste propalice i oni koji ne znaju njegovo pravo značenje. +++

Ovaj Jogurt je stvarno lik degenerik, breakdance je najtezi od svih "igara" ("ples" mi nekako gay zvuci) koje postoje, trazi izuzetnu kondiciju,snagu ne toliko koliko tehniku, slicno vazi i za parkour, oba sporta su umetnost za sebe i zahtevaju mnogo vezbe, i onda se javi lik koji ocigledno ne zna da napravi kolut unazad,a kamoli nesto malo komplikovanije i kaze da je to debilno, da popizdis odma'.
Oduvek sam voleo brejkdens ali sem vetrenjace i nekog pokusaja "vrtenja na glavi" nisam drugo znao.

Pa niko ne kaže da je lako. Samo da je besmisleno. Što i jeste.

A koja "igra" ima smisla? ako sve tako gledas i fudbal nema smisla,gomila likova juri loptu i sutira je u prostor ogradjen mrezom, basket takodje, ragbi i bejzbol tek, tenis,boks, sve je to besmisleno/debilno ako zelis tako da gledas ;)

misticx, баци се у говна.

I ju, manijace, nikada se ne bih bacio u tebe.

Десет минута ти је требало да смислиш то? Браво. Паметни сте ви денсери, нема шта. Ај сад отпишај.

Mislis li ti da ja stvarno kao ti visim na ovoj stranici i lupam F5 na svaki sekund? Ti si decko u teskom problemu.

mistics potpuno se slažem s tobom... Ovakve stvari hejtuju baš ti koji nikada nisu imali veze sa sportom. Jogurt neka sluša svoj metal i samo bleji ko baba. A slemovanje neka smatra nekom vrstom "igranja" koje ima smisla. On nikada neće osetiti kako je kada radiš vetrenjaču ili flare. Što se tiče Tulumbaca, poštujem ga, ali glupi su mu neki komentari.. A najgori sport je bejzbol.