Prijava
   

Fashion week

Videla žaba da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu.

U zemlji koja puca po svim šavovima, polupismene švalje i feminizirani krojači uzeli da kopiraju šnitove iz zagubljenih Burdi i da ih glamurozno predstavljaju kao svoje nove kolekcije. Ova kič-manifestacija okuplja domaći džet-set u svom punom sjaju, autentične primerke estradnog taloga lišenog svakog ukusa.

Tu su obavezno Lukas, Biljka Srbljanović i stranački joj lider Čeda, čuli da ima belog u izobilju, jer čak ni priglupe manekenkice ne bi obukle one dronjke strejt. Isidora Bjelica ovde nosi šešir širokog oboda čisto da prestane da potkačinje posetioce nosem, nije higijenski.
Evo i Vesne Irvas, konačno neko iz struke, do onomad držala tezgu sa donjim vešom iz Turske.
JK nabacuje slatke trandže Darku Kostiću, dok Saša Vidić predstavlja novi dekoltirani čaršav pastelne boje za maiku Cecu. Jer oni imaju specijalan odnos, nije to k'o u svetu ''sira za pare''. Kreator mora da prodre u duševne lagume naše dive, kako bi znao kojim džakom sutra da je zaogrne.
Dakle, svaka šuša ima svog omiljenog kreatora, a baš i ako nema ko da joj proštepa rašiven porub na miniću iz Pazara, naše ti dive posade pozamašno dupe za tetkinu bagat mašinu i očas posla naprave sopstvenu modnu liniju pompeznog naziva, recimo: ''Bogata sam kučka, mada nerotkinja, trpaj''. Izlaže tu i šnajder šio-mi-ga-Đura-frizura u pauzi skidanja kajmaka sa fudbalskih transfera, pa Biljana Tipsa, jer kad je Janko bio stipsa, te ono malo kinte što zaradi na tenisu kad mu se igra, protraći na ženine prohteve. Al' važno da on tu pusta muziku, jebote, di-džej Janko, ludilo, ajmo svi ruke gore, eeee, oooo! Ipak, ne, brate, mbla...

I dok je Donatela Versaće skupo plaćala da je unakaze plastični hirurzi, njena jeftina kopija ovdašnja, VR, je to postigla prirodnim putem, pa tako sada izgleda kao odraz Sonje Biserko u iskrivljenom ogledalu. Tu je naravno i njena mila ćera iz nekog od prvih brakova, Elena Karaman-Rakočević-Mijatović-Drašković-Karić me baš zabole i za nju. Kratko joj ga skroji, nane.

Hepening je medijski pokriven lucidnom gejštinom kežual Boškića, pa vokalnom bliznakinjom Lee Kiš, Biljanom Obradović i vanvremenskom Ruškom Jakić koja povlači paralele sa kolekcijom leto-jesen 1938, kad je ona model bila... I tako to traje danima, čini ti se mesecima, ne prestaje...

Koja bre moda, bilmezi, ljudi brljaju po kontejnerima za koru bajatog 'leba, oblače se po buvljaku, Crvenom krstu, sekend-hend radnjama, nasleđuju od pokojnika, kradu sa žice...

- Deko, dekice, jesu stigle premije od mleka?
- Jesu, pile dedino, samo deka da ode da poore gore u Gaju, pa didem da podignem. Treba ti za knjige, jelde, oko dekino pametno?
- Nije, deko, nego videla sam na teveu jednu tuniku na nedelji mode, a mama kaže da bi mi stajala kao salivena...
- Uhhh, crni sine Miloje, milu li ti liku, jesam lepo govorio da ne ženiš profuknjaču iz grada, a ti jok mori! Sve pare dadosmo na ženske džoke, a traktor guramo svako jutro dupali jer nemamo za akomulator. Pa aj što je ona belosvetska, nego što ni i ovo dete napravi na kurviče od mali' nogu, već počela da mi se skuplja kučnica oko avlije. Obaška što se ova tvoja kinđuri kad ide kod Radivoja kovača na potkivanje u Donju Malu, celo selo bruji, ne smem ispred prodavnice ni da prigvirim.

Definicija pisana za Mizantrofi II pri čistoj svesti i zdravoj pameti

Komentari

Mile oploditelju!

Koi si mrzitelj.

Da l' si mogao bolje da je napišeš?

Floles viktori. Rečenice izsastavljane vrhunski. Kao da lebdim iznad i gledam ih. Tajfajzen.
+

a prekidali me ovde na poslu jebli si mater, ja se ovde takmicim, a svabo napao: shnela, arbajt, ahtung... teo sam malko bolje da je ispovezujem i linkujem jos vise defki sa ovog takmicenja... takovije kakovije. i fala na paznji.

Исидора Бјелица овде носи шешир широког обода чисто да престане да поткачиње посетиоце носем, није хигијенски.

Креатор мора да продре у душевне лагуме наше диве, како би знао којим џаком сутра да је заогрне.

Обашка што се ова твоја кинђури кад иде код Радивоја ковача на поткивање у Доњу Малу, цело село бруји, не смем испред продавнице ни да пригвирим.

Nije pošteno prema stalim autorima da se takmičenje nastavilo u formi pljuvanja iventa, jer svi znamo da je mile bubreg za te stvari

ime, fala na lepim recima, no kako ovaj ivent odje prodje bez tebe? nije ista sprdnja :)

Aukurac, šta sad?
+++

ime, fala na lepim recima, no kako ovaj ivent odje prodje bez tebe? nije ista sprdnja :)

Kako nisi osetio moj duh dragani mirković i sandri arfici lolololo?

veze nisam imo, de ja zivim... da se napravi jedna tabela sa duplacima i da se okaci na zapis!

malo sam testiro stvari...imam ja još konja za trku

Samo da dodam da sam prilično ubeđen da "musli" nisu one pahuljice i ona čuda što se jedu LOLO

jebo si ga !

Дефиниција писана за Мизантрофи ИИ при чистој свести и здравој памети

при чистој свести и здравој памети

izvinite, a kaće se vrati stari Mile?

Visoko postavljena lestvica za ostale takmicare...

Која бре мода, билмези, људи брљају по контејнерима за кору бајатог 'леба, облаче се по бувљаку, Црвеном крсту, секенд-хенд радњама, наслеђују од покојника, краду са жице...

Imamo ubedljivo najmršavije manekenke jer nisu dovoljno brze da se bore sa penzionerima oko te kore leba.

milina čitati... svaka čast, sjajno napisano.

ismihe, ja se naostrio da linkujem tvoju Rushku, kad ono RIP...
jecooo, sve znas, mala nisi. oce to i od gudrovine, pravo ti kaem :)

svaka čast milec...odlično:)

Аферим, Миле. Не знам каке ће ове друге диспадну, ал ако се нешто драстично не промени, ја знам за кога гласам!

To je rad na sebi. Naše "dive" samo za to znaju.

Aukurac, šta sad?

Znači nisam jedini. Ovo je odlično, jednostavno nema dalje. +++

ismihe, ja se naostrio da linkujem tvoju Rushku, kad ono RIP

A jbg, loše odrađeno, bolje da je nema :)

Pa gde ćeš, Mile, na srpsku elitu? I to tako kvalitetno? +++

"Па ај што је она белосветска, него што ни и ово дете направи на курвиче од мали' ногу, већ почела да ми се скупља кучница око авлије."

Jebote...
Evo dva minuta nisam mogao da dodjem sebi. Plakao sam. Poceo sam da se davim od smeha. Kucnica brate mili.
Odlicno!