Prijava
   

Flou

Eng. flow = teći, protok. Kod nas sve više upotrebljavan izraz za fluentnost izgovora i rima, kao i elokventnost umetnika u rep muzici. Jako popularan kod novopečenih 'repera', mada velika većina njih i ne zna šta to znači.

"Moj 'flow' nije normalan, odmah vam propada odbrana, kao da sam obmotan bombama..."

Komentari

+ Ko po tebi ima najjači flow kod nas, čisto mi dosadno, pa bi teo da te pitam :)

Da se razumemo, tu muziku slusam privatno jako dugo, a ove klince sto misle da repuju, i ne svrstavam u iste... kod nas je konkurencija jaaako slaba, ali rekao bih da Relja prednjaci, ali ga u stopu prate Struka i Dada... ;))

jao, ja sam kao nekad slušao, al više nemam živaca...od ovih današnjih "klinaca" jedino bi u obzir uzeo FTP/Bauk Skvad i one bre idiote što pevaju Drog Dillah, ove Ćorava posla...cool su mi nekako, a ostalo nja!

dok Relja i Struka stvarno imaju to nešto slažem se, Dada jbg ne znam ko je...a morao bi da napomenem Mikrija i Viklera...iako se baš ne razumem, al likovi imaju to nešto :) ...

Vikler je jako talentovan muzicar... naravno, Mikri i Ajs za opustanje - uvek! :)) Dada je novosadjanin, radi sa Strukom.. sklapa decko sve kako treba.. ;) a za ove gore sto si naveo iskreno nisam ni cuo, ali potrazicu. :) nekako imam te predrasude o novim reperima, cim vidim da nije old-skul, menjam. :D ali to sam samo ja... :))

ma cool...nema veze :) opet se slažemo, mene pa muzika uopšte ne interesuje...

Nađi na youtube-u...drog dillah od blind business, od ftp i bauka (uvek ih mešam, ne znam dals u dve ili jedna grupa) blok, bruklin brate ili tužnu riblju pesmu...samo te upozoravam da su svi odreda Ajsovi puleni :)

aaaaa.. Blind Business... pa najjace da njih ne znam... :)) sto ne rece odmah... :D Blok brate, bruklin brate.. :D hahahhaha, znam to, znam.. :) slazemo se u potpunosti onda! :) drago mi je sto smo procaskali.. ;) p.s. prelistah ti neke defke, super su.. ;)

cool...ma ne mogu u momentu da se setim...pozdrav!

najjaci flow ima marchello +

najjaci flow ima woodoo popeye !!!

Najjaci flow ima Dunav!