Pa daće valjda još neko kvotu ispod dva do ujutru. Ako ne da, onda iks na lester.
X, da pseto ne izbaci s tiketa xd
Арминова је 1,75
Bury 3+ I da, ako lavine i jordan dodju plus a docice ostao sam kratak za 300 zbog keca na Ny #hvalatil@ki
ВУКАЈЛИЈАШКИ ТИКЕТ:
Квоте су из Сокера.
Есе чита Бури или Бари?
Sve sam manje siguran u Lids neka moj bude WH x2 gg 2.45 je u mocartu.
Квота је огромна већ, ово је за 50 до 100 да се стави, а ко хоће више нек пробере парове који му се највише свиђају.
Ogromna je zato što sam ja lupno Lids.
Sviđa mi se fađov novi tip, prepravljaj!
Evo ja čekam večeras još nekog ako bane i uplaćujem pre spavanja.
Тренутна квота 139.
Kako cu da roknem 500 kinti na ovaj tiket, mnogo mi se svidza
U mocartu kvota ispod 100 na ovo iznad. Koliko su jadni majku im jebem zaboravio sam što sam prešao u soker poodavno.
Dajte još nešto da je oko dvojke da dupliramo ovo i nek nam je Bog upomoć.
Ја уплатио ову последњу верзију, али не мора да буде коначна верзија вукајлијашог за сутра, ако би ујутру још неко хтео да учествује, нек прекопира и дода шта хоће.
Rizično mi je ovo psetovo jer mora da se čeka cela utakmica da se vidi da li si prošao, a to = ne volim.
Ako sam ista naucio-sve osim "over" igre mora da se ceka do kraja utakmice. Psetovo je najsigurnije.
Zasto nema denvera u ponudi?? :(
Uplatio sam i ja vukajlijaški i dodao kec na hadersfild.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Pa daće valjda još neko kvotu ispod dva do ujutru. Ako ne da, onda iks na lester.
X, da pseto ne izbaci s tiketa xd
Арминова је 1,75
Bury 3+
I da, ako lavine i jordan dodju plus a docice ostao sam kratak za 300 zbog keca na Ny #hvalatil@ki
ВУКАЈЛИЈАШКИ ТИКЕТ:
Лестер Евертон ГГ (1,68) Цоа
Хал Сити 2+ пп (2,25) Клинер
Ливерпул Стоук ГГ3+ (2,35) ја
Престон Лидс 2 и 3+ (5,8) Фађо
Јунајтед Сандерленд 1 и 3+ (1,75) Армин
Флитвуд Бури 3+ (1,7) Ђокс Стајл
Квоте су из Сокера.
Есе чита Бури или Бари?
Sve sam manje siguran u Lids neka moj bude WH x2 gg 2.45 je u mocartu.
Квота је огромна већ, ово је за 50 до 100 да се стави, а ко хоће више нек пробере парове који му се највише свиђају.
Ogromna je zato što sam ja lupno Lids.
Sviđa mi se fađov novi tip, prepravljaj!
Evo ja čekam večeras još nekog ako bane i uplaćujem pre spavanja.
ВУКАЈЛИЈАШКИ ТИКЕТ:
Лестер Евертон ГГ (1,68) Цоа
Хал Сити 2+ пп (2,25) Клинер
Ливерпул Стоук ГГ3+ (2,35) ја
Свонси Вест Хем х2 и ГГ (2,35) Фађо
Јунајтед Сандерленд 1 и 3+ (1,75) Армин
Флитвуд Бури 3+ (1,7) Ђокс Стајл
Квоте су из Сокера.
Тренутна квота 139.
Kako cu da roknem 500 kinti na ovaj tiket, mnogo mi se svidza
U mocartu kvota ispod 100 na ovo iznad. Koliko su jadni majku im jebem zaboravio sam što sam prešao u soker poodavno.
Dajte još nešto da je oko dvojke da dupliramo ovo i nek nam je Bog upomoć.
Ја уплатио ову последњу верзију, али не мора да буде коначна верзија вукајлијашог за сутра, ако би ујутру још неко хтео да учествује, нек прекопира и дода шта хоће.
Rizično mi je ovo psetovo jer mora da se čeka cela utakmica da se vidi da li si prošao, a to = ne volim.
Ako sam ista naucio-sve osim "over" igre mora da se ceka do kraja utakmice. Psetovo je najsigurnije.
Zasto nema denvera u ponudi?? :(
Uplatio sam i ja vukajlijaški i dodao kec na hadersfild.