Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Draga vukajlijo,
čitam vašu, kako da kažem rubriku od početka i pratim.
Ja živim u Svilajncu i imam jedno pitanje za vaš list:
Da li neko može da mi nabavi film od Đorđa Kadijevića - Štićenik (1973.), jako mi treba.
Spreman sam na upoznavanje, ozbiljnu vezu, besplatan handjob, bilo šta, ko mi mabavi taj film. Radiću čak i kao vaš rob, ili kućopazitelj, ili bebisiterka.
Drugari, hajde da se družimo - nabavite mi taj film.
http://a.imageshack.us/img12/4702/1006338.jpg
Nađite ga - zar niko ne čuje vapaje jadne starice?
То је, чини се, немогуће наћи на нету. Приупитај ентузијасте који су присуствовали овом догађају имају ли копију.
Obilazim redovno šok koridore, čak sam se sprijateljio sa Ognjanovićem i kupio njegove knjige, al ništa!
Војтече, знао сам да хоћеш да се огребеш за хендџаб од ЈТУ-а! :))
Шта мислиш, зашто идем на ШК трибине? :)
Znao sam ja da ovde ima nečasnih posala. Zato sam i ponudio.
Жеља пуста... :))
A nađite mi film!
Шалу на страну, сад погледах на Рапидсербиа.цом. Тамо га је неки лик тражио за уплоад, али нико није поставио. Има неки други Штићеник из '66.
Znam to, pratim temu već dugo. Dva lika su se oglasila oko Kadijevićevog Štićenika.
Пошто је филм рађен за ТВ отиди до РТСа и види да л` је то којим случајем преживело онај пожар.
Našao sam (i kupio!) čak knjigu Filipa Davida, po čijoj je pripoveci i snimljen film.
I want it so bad!
Mogu da ti nabavim taj film, ali posto nisi isp'o covek i promenio naziv one teme, znas kad cu da ti dam - NIKAD. Valjda ces izvuci pouke iz ovoga.
E, ljudi, jedno pitanje. Jos mi u glavi stoji jedna epizoda iz onog "Budi fin". Naime, nije kulturno da zena susi svoje gace tako da drugi mogu da ih vide. A nista se ne spominje za muske gace. Kontam ja da su zenske lepse i bogatije u dizajnu i to sve, ali ima i seksi muskih gaca, nisu bas sve one bele, pamucne il' sive bokserice. Sta sa njima, to ipak sme? I sto recimo mozes da susis dvodelni bikini kostim da ga svi vide, a ne najobicniji brus i gace koji pokrivaju iste stvari i to malo vise od bikinija? Velika misterija, al' tu ju Vukajlija da odgovori.
SLOBODA ZA GACE (i muske i zenske)!!!
Ih, bre, tad je još Sloba bio živ, suši slobodno, sad sme. :)
Pa ženske gaće izazivaju povišenje pritiska i još neke nuspojave.
Sa druge strane, muške niko i nema želju da gleda.
SLOBODA ZA GACE (i muske i zenske)!!!
Ја сам читао да је то због безбедности. Кад мушкарац колима пролази поред зграде и види женске гаће и брусеве на тераси, одма' избечи очи да угледа неку добру рибиџону, што га омета у вожњи. А још ако је види...
Ретко који мушкарац може да деконцентрише жену својом секси појавом.
Осим ако није ја, наравно.
A jest, u pravu si. Emisija je od tad. Ma susim ja, nemam ni taj luksuz da ih susim na manje vidljivom mestu, al' nije mi jasno kak' su te jadne zene tad. Prvo zastru sve carsave, pa onda iza gacice, a gace tako lepe, pa i treba da ih vide. :)
A to za kostim mi jos nije jasno. 'Ladno drugarica bila u nekim malte ne babskim pamucnim gacama i brusu koji nista ni nadzir'o nije i kad usao drug ona pocela da vristi. A onda se presvukla u kupaci sa tangicama i gornjim delom koji je samo najosnovnije sakrio i to ne potpuno i to je bilo skroz OK.
E, Elektricaru, a sta sa onima sa niskim pritiskom? Njima ce to biti lekovito, ne? Eto, besplatna terapija. :)
Осим ако није ја, наравно.
Dzimi, a opet manje zena vozi kola. Da li to znaci da treba da uvedemo vise njih, iz tih bezbedonosnih razloga jer mala je verovatnoca da ces ti dekoncentrisati svaku zenu koja vozi dok gaca za muske ima na sve strane. Ne mozes biti na vise mesta u isto vreme, ne? Mozes li? :)
Pa ne znam baš, ja imam nizak pritisak i opasno mi se digne kad vidim tako nešto...mislim na pritisak.