Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja ne govorim tako dobro srpski kao hebrejski. לשון הקודש
Topla preporuka: Nađi sajt sa hebrejskim slengom.
Ово је босански.
Ja sam po državnosti Srbin a po nacionalnosti Jevrej. Vukajlija je baš odličan sajt i hoću da budem ovde
Budi, ko ti brani, samo nemoj da troluješ, a još manje da "prepoznaješ" antisemitizam.
Vidi coveka. Uspesno mozes trolovati samo na definicijama, i narocito posterima. Tamo dolaze novajlije, ovde je malo iskusniji tim koji ti ocas posla moze napuniti semitsko ili nesemitsko dupe simikama.
bogoubico!
Vidi coveka. Uspesno mozes trolovati samo na definicijama, i narocito posterima. Tamo dolaze novajlije, ovde je malo iskusniji tim koji ti ocas posla moze napuniti semitsko ili nesemitsko dupe simikama.
Puna bulja šimika.
hahahahahaha
ahile, ma budi i kinez ako hoćeš, za ovakvo trolovanje ti ne treba jasno definisana nacionalnost...
Пукла ми је бројаница :(
Loš znak Borko. Idi u crkvu i nabavi drugu-novu.
Што је лош? То и није направљено да траје вечно, него ми та била драга.
E, jebi ga. Šta onda kukaš?! Ne treba tebi brojanica nego nakit, izgleda.
Ту нико није ни видео.
Pao mi telefon s trećeg sprata na mermerne stepenice ispred faksa...razbio se.... uspela da sve spojim...i za divno čudo - radi! I kamerica, i zvučnik, ma sve. Ekran ostao čitav, samo mi jedna tipka - taraba nije baš kako treba... :(
I dosla si da se IZJADAS da on uprkos svemu radi?
Paaaa doživela sam stres! I ne radi jedna tipka!
a koji telefon?
Mobilni.
hahahahahhaha aaa, pa da, to ima smisla, a ja se baš pitala zašto pobogu nosi fiksni na faks! :P