Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
beži u kurac armine ovde pričaju na španskom
ćaka ćaka benga uuuj Viginss para triple Vigins Vigins Vigins si senjor
VIGINS SI SENJOR I JA KAŽEM!
A peder 1/7 iz igre u 1/4, teraj ga u pičku materinu!
e dionizio video sam skoro na forumu nešto si skandalozno rekao nešto u rangu glasao sam za radulovića tako nešto al ne mogu da se setim sad
Šta bre si senjor kad nije dao trojku? :(
Ne znam, nisam glasao uopšte bio.
bilo dobro veče na vukaljiji sralo se kao nekad
kakav je ovaj rendolf ona najgora cigančina sa basketa u kraju debela što jede govna mlađima i udara na kvarno
ceo ovaj memfis je pravi tim da ti budu gotivni dok si škrbava sirotinja smrdljiva koja glasa za opoziciju i voli "timove što se bore"
caro mnogo si zatucan i hendikepiran jbg izadji malo iz brloga
pljackala me za zdravstveno i penziono osiguranje.zdravstvo kao da i nemamo a penzije kad vidi kolike su jasno je da su te pljackaliceo zivot
Haha, ja mislio misliš na Entoni Rendolfa rekoh koji kurac lik je imao potez karijere sinoć, a ono mrtvi Zek, teraj ga u kurac, jedino je Mark Gasol gotivan tu u ekipici ako izuzmemo Kartera koji ne znam šta traži tu više lik ima 40 godina.
ti sledeći put kad polomiš ruku nemoj u urgentni pošto nemamo zdravstvo, šta kurac
šteta što je država proćerdavala tvoj epski doprinos za zdravtsveno od 4000 dinara mesečno
cara ima neku malo jacu platicu umislio da je car univerzuma pa mu sve lepo.zahvalan je majci srb jer se u njoj izdigao malo vise od ostalih.mogu sa neba da padaju i govna on ce da bude srecan jer ima vecu platu od komsije pa moze da prica kako je ovaj nesposoban i da drzi predavanja iz psihologije uspeha
hahhahahaha, jako sam hepi. Imam veću platu od lakokva.
Imam platu 1 din, on ima 0 hahhahahahha
konj sam jedino što sam tebi nešto kobjašnjavao, ali radio sam to jer sam perfidno sve vreme provlačio to koliko si morončina i jebeni bičar i to me je držalo. Istina je bila sporedan faktor
L O L
O
L
ovaj rubio ima šut kao bilo koji rendom nehendikepirani muškarac
za nekog kome su definicije pisali dankan i mogsa mnogo si samouveren, to ceo forum zna da nisi u stanju definiciju napisati, cak je bila tema pomerali ti dupe jbt
pa evo eng link, kliknes na sledeci dok ne nadjes jebiga
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=527876&lang=rs&eid=466476&lid=527876&ci=3&si=3
laku noc ljudi