Kacka petlja vs Picin park

1. tema je otvorena zarad razmene misljenja gde su ribe bolje,kakve su i jedne i druge

2. На петљи, бате. Оне из Пициног не ваљају курцу, 90% су дебеле циганке и нисам ни за једну био заинтересован. А на петњи и уопште поред магистралних путева може да се налети на добру раву, само још нисам покупио ту неку успут, јер не вотим ауто.

3. na kaćkoj mož da platiš škrbavu uslugu, tj može lepo da ti poglođe škrbava ciganka, mislim da je oko 10 evrića na akciji lolo

4. ja sam prosle godine radio na zgradi porsea u ns-u svaki dan sam prolazio pored petlje u 5 posle podne sve vrvi nemoze covek da veruje...od njih jedno dvadesetak najbolja bila neka ganferica ...mozda zbog malera))),dok jednom prilikom u parkicu sam video ravu sto bi rekli pojeo bih joj govno kao cevap xaxa

5. Težak izbor. Moj glasi ide srednjoj medicinskoj u Čačku.

6. Како ја волим курве... боже...

7. skontaj ova u plavim farkama sto ima adidas štikle ahahahahah

8. Ахахаххаха победиле су! Царски!!

9. xaxaxa caro vidi stvarno, mora da nosi i tange sa tri trakice na bulji xaxa

10. sredila se u fazonu za sportske tipove ahahahha, na sve treba misliti kada je job u pitanju

pardon blowjob

dakle: LJU-LJAJ ZABAVLJAJ

11. a za dekicu vijagra

12. dedica je matori prdar zvani MegaSvrš

13. Епик лолз за ЦАру :)

14. Kakva pandanska EpicLjuljčina :)

15. ova u žutoj suknji ima ruske papuče za plažu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.