Automobilizam

1. Izgleda ona naša B klasa ne ordinira samo po Podgorici.

2. Jel se ono za uvoz da auto mora biti 2000+ godište odnosi samo na prvu registraciju ili kad je izašao iz fabrike? Jedan komšija bi hteo da mi proda audi a4 1.6 101 ks, u saobraćajnoj mu stoji da je prvi put registrovan 2000, a inače je auto izašao iz fabrike novembra 99-te.

3. GTD
    За грдосију вако кажу подаци:
    Званични назив модела био је МАЗ 541, произведен је 1956. на основи камиона МАЗ 525. А званична употреба му је била да буде тегљач авиона, ео слике где вуче Тупољев ТУ-144
    https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10404479_1439044553050484_4995936327451466890_n.jpg

4. Како глуп тегљач, може само три пута већу тежину од своје да повуче. Мени то делује премало.

5. Објасни му да је глуп кад стане иза твојег Твинга на семафору лололол

6. Па и Твинга да возим не би могао да ме стигне. хД

7. TWingo bi mogao da mu pobjegne na savršeno ravnoj pisti bez rupa, bez vjertra i đe je znakom zabranjeno kretanje vozila težih od 850kg.

Ovako kako je Twingu maksimalna brzina 80, a često se vozi i niže (tipa 30), zbog toga što se žene uplaše mogućih policijskih patrola, Rešo nema šanse.

8. Inače kad si spomenuo ženske vozače, juče uveče ulazim u jednosmernu ulicu (sa prave strane) i vidim novog citroena c5 kako ide jedno 60 km/h u suprotnom smeru. Još sam ja morao da se sklonim, a unutra idiotkinja priča na mobilni i vozi, sve joj cima auto na sve strane.

9. Ja sam jednom viđeo ženu da vozi i baš se prepao. Kad viđeh da auto ima volan na desnoj strani bi mi lakše.

10. http://www.vrelegume.rs/vesti1/hyundai--i20-novi-malisan/
    Liči na Citroen. Odavno je automobilski dizajn izgubio originalnost :(

11. Ma sve je sad isto, svako za svakog dizajnira auto i svako od svakog krade. A kvalitet svakog novog auta osim premijum klase je isti i nema rasprave.

12. Ja sam onim C4 zasečenim pozadi prezadovoljan.

13. A kvalitet svakog novog auta osim premijum klase je isti i nema rasprave.

Ti mora da se zekiš? Ono opali su u kvalitetu, eno svaki taksi ima izlizane prekidače kakve nema ni moj Golf, ali da je isti kvalitet npr. Mercedesa i jedne Kije, to će teško istina biti.

Konačno:
    http://www.cdm.me/ekonomija/od-ponoci-jeftiniji-benzin-1

EDIT:
    O, da. Ker opet troluje.

14. GTD citaj lepo jbt kazem svakog osim premijum klase.
    Ajde da ti crtam
    Premijum klasa: Audi, BMW, Mercedes, Leksus, range rover, rojs rojs, bentli, jaguar. Izostavio sam ferrari, lamba, maserati... jer neuporedjujem super automobile.
    Ostali novo proizvedeni automobili su istog kvaliteta i ono sto sam napisao u prethodnom postu.

15. Nisi svestan koliko u pravu nisi.

16. Istina je da je kvalitet opao, ali ono, uzmi ovako. Opao je u Vagenu i u Hijundajihu za po 30% fazon, kola se ne prave da traju nego da budu potrošni materijal ali je razlika i dalje jako jako velika.

17. Što se tiče Citroena, najrađe bih uzeo onaj prvi C5, mada ne znam kakvi su sa hidraulikom. Sutra krećem nazad u Swe, pa ću da vidim neke dizele po Nemačkoj i Danskoj, a već sam pred polazak video jedan u Swe, 1.8 benzinac, lepo radi, hidraulika je ok, ali ne znam cene održavanja u Srbiji. Moram da odem do nekog servisa da vidim cene.

18. Miki ti si sa kupovinom kola gori od Celta jebeš mi teču. Ti ne znaš šta hoćeš, Celt je bar sveo na 22 modela.

19. Boxer da li kupujes nova ponavljam nova vozila pa znas ili iz prica komsija, poznanika.......
    A da sam kupujes ti ili neko iz tvoje ne blize nego bliske familije NOVA vozila znao bi da sam u pravu

EDIT: I da nekada se sve proizvodilo da traje. A sada se namerno pravi da ne traje vec samo da se ispita nova tehologija. Da se sve pravi kao nekada ne bi bilo nikakvog tehnoloskog razvoja. Mrzi me da ti kucam dalje objasnjenje zasto i kako.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.