Automobilizam

  1. Pa ima li šta ispravno na tom eksortu jbt? :D

  2. Ima motor x)
    Dobro ide, niđe ne kači, po mojoj procjeni 50km/h van asfalta sam ga vozio. Sjutra ću navlake na sjedišta, a večeras ću ta vrata. Moraću izgleda i auspuh variti x)

  3. Mogu li me koliko kaznit' ako nemam zadnji branik? Registrovan je do početka februara.

  4. Kad u'fatim vremena ću staviti crveni gepek, originalni je satruo većinom, mor'o bih ga sjeći. Ofarbaću ga pred registraciju.

  5. E taj je, bravo. Prijatelj mi posla' samo ove 3 slike na mejl. Interesantan projekat.

  6. Ja bih iskreno napravio ka' obican ferrari.
    Bemti limuzinu.
    Mozda se ne bi cuo nit iso brzo, al' sta znaju kurve.

  7. Dovoljno je da nalijepiš BMW znak.

  8. Zamijenio gepek. Sad je kanta spremna za put, još da sjedišta ubacim.

  9. Sve cestitke GTD i nek u sreci i zdravlju sluzi lolo.

    Ja danas cijeli dan kod majstora. Prvo je sumnjao na pumpu, a onda kad smo digli definitivno letva. Reparacija letve 100KM i godina dana garancije, a za ruke ce me ubiti garant...

  10. Fala, nadam se da će me služiti bar 2 mjeseca, da ga prodam dok je još registrovan :D

    Ne bih ti preporučio remont ili ikakvo budženje letve. Ako planiraš da auto ostane kod tebe duže (recimo 3-5godina), ja bih kupio novu.

  11. Nova letva za Punto je oko 80 eura (zimus bila toliko). Ne treba se igrati sa volanom i kočnicama, osim ako nećeš da ga se otarašavaš.

  12. Nova hidraulicna letva je 200 KM, danas mi majstor rekao jer je zvao prodavnice. On na mojoj mijenja samo semeringe. Letva je super zdrava, ma odlicna. Gledao je on jel se isplati to sredjivati i raditi i skontao da je samo semering u pitanju.

  13. Pi, jebem mu majku, 100 eura za letvu.
    Ako je tako, remontuj, boli te kurac.

  14. Stavio bi on meni polovnu, ali to je opet macak u vreci. Ovaj covjek sto radi letve mi garantuje da je to to kad je sredi. Plus daje garanciju, znaci da sam godinu dana siguran. Danas taman parkirao na dizalicu kad teretana u autu lolo, iscuri ulje i otkaza servo.

    Kaze on meni da mi stavi mehanicku, a da izvadi pumpu i sve i da picim bez serva. Mehanicka je 140 inace. Reko djes to lolo...

    Ajde sad sam to smogao nekako jer sam dobio nesto para od prodaje nekih vragova. Sad samo da me postedi barem 2 mjeseca pa onda dalje da radim dok prikupim opet malo.

  15. Meni na eskorta ne radi ručna, pogurah ga malo nazad, da ne smeta i on poljubio kapiju.
    Ni mehanički nije loš, on radi dok motor vrti (dok je u brzini), a elektro-servo čim daš kontakt. Ja bih to remontova' i prodava' kola x)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.