Al' ste se raspisaliiiiiiiii, hahahaha.... Nemam sad vremena da se okrenem, pa da završimo sa raspravom. U svakom slučaju hvala puno, puno svima, ako neko ima još nešto da kaže, neka mi pošalje PVT.
Ето видиш. А да није пушио, можда би сад им'о и преко осамдесет година!
HAHAHHAHAHHA! OPLAKAH!
E, ali to je ono svi ova moja rođaka je živela osamdes' godina a pušila ko Turčin itd., to ne znače da ćeš i ti moći tako, serem im se na lošu genetiku. :)
Da li neko može da mi pošalje link sa youtuba, fora kad prolaznici pritisnu veliko dugme koje je postavljeno u centru grada, i onda se kao svašta izdešava, krenu da jurcaju automobili, ubace tog lika u kombi, odvezu ga negde, krene pucnjava... ??
Za odvikavanje od pušenja ne vrede saveti i prisila
Saveti ne, ali ako opališ nekom šamar svaki put kad zapali cigaru da vidiš samo kako može, za jedno mesec dana ima sama da mu ispada iz usta čim je zagrize i to na čisti refleks. Kad međeda tako naučiš da trupka onda možeš šta god oćeš, recimo drmneš nekog strujom u jaja kad god ga ubaci pa tako x100 i da vidiš čuda, instant impotencija pre tridesete :)
Moj ćale bre došao jedan dan, reko, od sutra ne pušim, i nije zapalio nijednu već tri godine nakon 25 godina staža.
edit: Hoću reći da ste pizde vi što ne umete da ostavite.
Moj deda rekao još u dvaes petoj da neće da puši, pa mu sad sa sedamdes godina i dalje trule pluća od Drine.
tedo da kažem da i dalje puši
Ето видиш. А да није пушио, можда би сад им'о и преко осамдесет година!
LOLČINA
dal trudnice s pirsingom na mindži skidaju te đinđuve kad dođe vreme za porođaj?
Ma jok, rađaju djecu sa crvenim štraftama.
OPLAKO SAM!
зна ли неко радњу кустиног новог филма љубав и рат што ће дигра белучи?
http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/344793/Ljubav-i-rat-Emira-Kusturice--prvi-film-iz-Republike-Srpske-u-Kanu
Al' ste se raspisaliiiiiiiii, hahahaha.... Nemam sad vremena da se okrenem, pa da završimo sa raspravom. U svakom slučaju hvala puno, puno svima, ako neko ima još nešto da kaže, neka mi pošalje PVT.
HAHAHHAHAHHA! OPLAKAH!
E, ali to je ono svi ova moja rođaka je živela osamdes' godina a pušila ko Turčin itd., to ne znače da ćeš i ti moći tako, serem im se na lošu genetiku. :)
ОТКЉУЧАЈТЕ НАМ ТЕМУ! СУТРА ДЕРБИ.
http://vukajlija.com/forum/teme/50167-veciti-kosarkaski-derbi-partizan-crvena-zvezda-tema-aktivna-samo-kada-se-igraju-utakmice-izmedju-ova-dva-kluba?strana=77#post_2285442
+1
Remac nemoj da spemuješ...nego uzmi otvaraj, da se malo kopkamo, red je ko pred svaki derbi... :)
+1
Da li neko može da mi pošalje link sa youtuba, fora kad prolaznici pritisnu veliko dugme koje je postavljeno u centru grada, i onda se kao svašta izdešava, krenu da jurcaju automobili, ubace tog lika u kombi, odvezu ga negde, krene pucnjava... ??
On je živ još hahahah
Ово Спаваллице?
http://www.youtube.com/watch?v=316AzLYfAzw
Saveti ne, ali ako opališ nekom šamar svaki put kad zapali cigaru da vidiš samo kako može, za jedno mesec dana ima sama da mu ispada iz usta čim je zagrize i to na čisti refleks. Kad međeda tako naučiš da trupka onda možeš šta god oćeš, recimo drmneš nekog strujom u jaja kad god ga ubaci pa tako x100 i da vidiš čuda, instant impotencija pre tridesete :)