Разноразно питање

1. ih, ne precenjuj me. do starackog doma, bice...

2. Skočimiš

Kupi jupola da moreš prekrečiti jer ćeš napraviti sranje ko što gledam....

haha, al me nasmeja. :)

Valjda neću. :)

3. Teodora Jovanović Tea

4. овај што глетује: прво шпаклом илити глетерицом уклони лоше делове креча и глет масе са плафона јер не вреди да глетујеш ако то не уклониш. и слободно када скидаш, тако што шпаклу вучеш у супротном смеру него када глетујеш, скини мало и здравог глета да може да се "ухвати". остатак како ти је брус рекао.

овај са слагалицом: слажи је на картону неком или дасци да не разјебеш све када будеш дизао.

5. овај са слагалицом: слажи је на картону неком или дасци да не разјебеш све када будеш дизао.

mhm, to sam i mislila da uradim. al sad vidim da su dimenzije 121x80... da vidim da l cu da nadjem nesto tako veliko...

6. Nisam napisao defku dugo iz sl. razloga: ide mi na kurac sto su lose ocenjene,tj. ne lose nego bude ok dok su na prvoj strani i posle padnu u zaborav,a realno mislim da nisu toliko lose mater mu jebem,ili mozda jesu?

Aj neko neka pogleda barem par od ovih pa neka mi kaze bar neko misljenje da konacno razgranicim u glavi da li nemam talenta za to ili samo nemam srece.

7. Mali je to uzorak, daj još.

8. Sinđeliću, vojvodo,
    Da je Surovi moderator sada, cenim da bi ti sve ove defke bile obrisane.

Modovi,
    Odaberite mu nešto!

Edit: Pročitaću ti sve ove defke, ali ću ti dati minuse na sve, zbog reklamiranja... Jebaji ga, politika firme!

9. Aj neko neka pogleda barem par od ovih pa neka mi kaze bar neko misljenje

срање су ти дефкех, реално

10. eo, pročitala sam ja par.
    okej su, al' ono... prooooooosjek prosjeka. jebiga.

(DA SE NE LAŽEMO) više ocjena dobijaš tako što i ti stalno ocjenjuješ, metodom "daj plus, daću ti plus", jer svi znamo da plusevi ljeba donose. al', džaba ti ta ocjena, ako ne ostaviš komentar "TO KRALJU ++++++++", "SPLU I PATRIK ++++++++", i ostale, ne bi li dotični vidio da si ocijenio nešto njegovo i otišao da uradi to isto. bez komentara ti je sve džaba.

11. Sinđeliću, ja ću pročitati i reći ti šta mislim ako ti šta znači... nije da sam neki autor, al ako ti znači, nije mi teško...

Za ostale, ne posmatram ovo kao reklamiranje, lepo je čovek pitao... Reklamiranje po meni je ono podmuklo poturanje po jedne defke, a ovaj dečko hoće da zna na čemu je...

12. Чак и кад не пишеш модератору, делујеш као да се увлачиш некоме. Већ је постало табу матори, ниси ти крив :/

13. Ovako Rajderu? Ne mogu podmuklije.

14. Nije mi bio cilj da se reklamiram, nego da resim vec jednom valja li ic. Totalno mi je nebitno da li ce neko na ove ili sve da mi da minuse ako mi kaze misljenje jer sam samo misljenje i trazio.

15. Da je Surovi moderator sada, cenim da bi ti sve ove defke bile obrisane.

Otprilike, eh, kako mi nedostaje Surovi....

Pregledao sam ti ja defke, one koje nisam do sada. Sačekaj da prođe turnir, biće nešto i za tebe.

16. http://vukajlija.com/recnik/autori/217274/reactions?order=time

Da li bi neko bio ljubazan da mi kaže šta misli o mojim reakcijama?

EDIT: Pročitah ti par defki Sinđela, daleko od toga da su loše ali nijesu ni vrh stvaralaštva na vukajliji. Od ovih 7-8 što pročitah, jedino bih rekao da je za odabrane ova sa tetovažama. Stvarno je kul ali ono Bože moj, ne može ni svaka biti.

17. Aj Bursie, nebilo ti zapovedjeno, procesljaj malo i moje. Mozda ima materijala da se probere nesto. Ovo ne umem podmuklije.

18. Evo ja dokon pa sam pročitao..

Njaahh.. Defke su ti ocenjene onako kako i treba da budu.
    Definišeš definisanja radi, mora malo to da se uljepša pogotovo u primerima da izvučeš nekom tarzanskom forom ako ništa..
    Svaka ti je defka šablon. Odma u prvoj rečenici (ako već ne skontam foru milfšejk ili tako nešto u naslovu) saznajem o čemu se radi, dalje samo mlaćenje prazne slame i na kraju primer da se vidi da defka može da se koristi u rijl tajmu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.