Разноразно питање

1. ima li neko ovdje da se bavi grafickim dizajnom?

2. Ima moj burazer, to ti je isti kurac ko da se ja bavim.

3. imam par pitanja, pa eto, ide neki pvt

4. Ваља ли да испржим јаја у масти де сам пржио ћевапе?

5. ako je svinjska mast, valja

6. vidro, jebem ti svinju

7. bilo koja mast valja
    osim ako je dzela przio tu pa ostalo masti lolo

8. ovo što olanik ka'e, samo je bitno da nije ono raspalo kancerogeno rafinisano suncokretovo ulje

9. Хвала Натнат и Оланиче.

10. ovo što olanik ka'e, samo je bitno da nije ono raspalo kancerogeno rafinisano suncokretovo ulje

da,to je ono sto dzela przi :)

11. dajte mi neki dobar forum sa ovim kompjuterskim streberima da im postavim pitanje u vezi ovog usranog WiFi ja

12. питање за даме и педере
    који мушки парфем да купим за Нову годину да ме спопадају жене и љубе у врат да морам да се браним песницама колико их је

мирисна група нека буде дрвени или дрвени зачински мада не мора дрвени зачински
    у горњој или средњој ноти нека буде црвена поморанџа или нешто слично
    базна нота може дрво, бела кожа, бадем, бибер, чемпрес, агар, кедар, мошус, смоква, кашмир или сличне педерскотопџијске ноте

само да не буде киселкаст, слаткаст, превише продоран, летњи, весео, фурунџијски

13. YeahBatch

Хвала Натнат и Оланиче.

А хвала, Мала Видро?

14. а јеби га што ниси јавио сјебо сам десет долара већ :(

15. http://novamedia.rs/data/imgs/20000/i19203_7.jpg
    Кад уђеш у објекат напрскан овим, ништа неће преживети без гас маске тако да можеш да бираш коју ћеш да јебеш.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.