Prijava

ti imas komplekse!!!

nemoj to vise nikad da si rekao,jel ti jasno?

nemoj to vise nikad da si rekao,jel ti jasno?

@ ollanik

ej bre kakvo crno dodirivanje 2 muska polna organa...ortak guzi,tebi pusi...ti guzis ,ortaku pusi...takve akcije smo ranije ovde imali...u podrumu...lik sam sa 2 ribe,a to samo ima samo u pornicima,ne mastajte...

kako ti guzis, a njemu pusi, kad je u podrumu lik sa 2 ribe?
brate tebe jebu ovi redosledi i matematika nemoj nikad da se upuštaš ako budeš imao ponudu da ne bude kasnije popuši a konto daš guzit...

nemoj to vise nikad da si rekao,jel ti jasno?

Skočimiš.sta hoces?
o cemu ti pricas?Ognjetina
Фејзбукманијак.prestani ti mali
mekanazivotinjica3 sve si u pravu !!!

mekasnazivotinjica3,i ti si u pravu !!!!!!! fiiiiiiiiiiiiiiii

Mekani kurčiću, ti si gej.

meni bre niko ne veruje....

meni bre niko ne veruje....

ma sve ti verujemo, samo se ti vrati na temu

Ognjetina

kako ti guzis, a njemu pusi, kad je u podrumu lik sa 2 ribe?
brate tebe jebu ovi redosledi i matematika nemoj nikad da se upuštaš ako budeš imao ponudu da ne bude kasnije popuši a konto daš guzit...

o cemu ti pricas?kakav lik u podrumu sa 2 ribe?zasto me jebu redosledi i matematika?nista te nisam svatio ali nisi ni ti mene ocigledno,samo ne znam kako,ali ono...stvarno,jel moze neko da mi desifruje ovo???

ЈА САМ ЈЕДНОМ СКИНУО ЧЕТИРИ БАРБИКЕ И НАПРАВИО ГРУПЊАК! НАТЕКЛА МИ КУРЧИНА ОД ХЕФТАЊА У ПЛАСТИКУ!

mekanazivotinjica3 ahahahahahahaha da li si ti realan,ja sam umirao,gusio se i kasljao od smeha dok sam citao sta pises,da li si ti covece stvaran

ja sam imao prilike da JEDAN IPO put probam trojku, u "oba" slucaja ZMZ (ja i 2 ribe)
ona sa 2 muskarca mi je gej, to bih mogao samo da uvatimo neku drolju pa da je oderemo od kurca, ovako sa 2 ribe mi je nekako lepse i prakticnije, jer i one mogu da se zabavljaju medjusobno (sta 2 muskarca da rade, bacaju "high five"?)

jednom (pre mesec dana) sa devojkom i njenom najboljom drugaricom, malo popili, al smo ja i devojka to dogovarali vec duze vreme. inace sa tom drugaricom svo vec imali radove da nas ona snima, da se malo vatamo goli, malo drkanje itd, al nikad (do sad) ovako. za to mi je trebalo 2 godine pripreme.
al ovo sad je bila ono bas klasicna, ko iz pornica, u fulu - duplo pusenje, duplo lizanje, naizmenicno guranje, svrsavanje po facama dok se zvale...
naravno, posledice postoje, ali o tome mislite sami. sad ja i devojka malo zaobilazimo tu temu. zato je mozda bolje da to ne radite sa svojom devojkom, ali jbg, kako ko moze (ja jedva i ovo, verujte).

a onaj "ipo" put je bilo mnogo zanimljivije, 2007. godine u Bugarskoj, takodje sa devojkom, navatali neku lezbejku iz holandije, prisla i igra sa nama (kao "jao kako ste kul") i moja riba pocne iz zajebancije nju za dupe, ova nju za sisu i krene zvaku, jbg mi skontali ova ozbiljna, polupjani, razmislili malo i ono "ko ga jebe, ajmo" u WC.
al tamo tek skontamo da riba nece sa mnom! samo sa mojom ribom!
kao "bila sam ranije sa muskarcima, al su mi se zgadili, grubi, dlakavi... sad imam devojku, tu sam s njom, ali sam se iskrala"
pusta da je vatam, skinule se, lizu se, al mi ne da da joj stavim. jedino je u jednom momentu bilo, dok sam ja sedeo na WC solji, devojka okrenta ledjima sedi na meni, ova joj lize klicu i meni tuki ispadne i direkt njoj u usta, pusila ga par sekundi pa se izgleda "dosetila" sta radi i prestala, gurnula ga nazad. i jos usput sam morao izbacivacu da gurnem 20e kad je dosao da nas tera. e jedino mi je drago bilo kad sam svrsavao, njih dve klekle pa se zvale, a ja okreno cev po ovoj i sve po toj holandjanki (mamu joj kurvu jebem), po faci i kosi!
i naravno ona pizdi, mi se smejemo, izlazimo iz WCa i sretnemo NJENU DEVOJKU na izlazu i ona odma po njoj nesto kresti na holandskom, a mi zapalili brze-bolje.

e sad, boli me kurac sto cete svi da kazete da lazem, da je ovo internet, da su svi "jebaci" i da niko nista ne jebe... ja nikog ovde ne znam u real lifeu, tako da i nema neke svrhe da lazem, al svejedno. po mojim defkama se moze videti da nisam puno mastovit, izmisljanje mi i nije jaca strana.

tema je postavljena, pa samo da se zna da se to ne desava samo u pornicima.

ja znam lika koji je jebao čak 3 ribe istovremeno, kaže da ne laže i da se kleo u kevu.

to je vec overkill lolololo

mislim ipak da laže, jer, nit je lep, nit ima kintu...ali ko zna

jbg, nisam ni ja bred pit (a ni charlie sheen XD), a kinta nista posebno, al imam ribu koja me voli (i ja nju, a kako i ne bi posle svega) i njenu drugaricu koja se odavno lozi na mene (inace, s nama je izgubila "handjob nevinost")
srecom, obe su dobre ribe, posto je druga drugarica gabor :)