Знам лика који је...

1. Кад се завршио тај излазак, он је у оделу сео на мотор, узвикнуо "ИИИИИИХАААААА!!!" и подиго мотор на задњи точак, па пакленом брзином од 30 км/сат запалио кући.

ахахахахахахахахаха који директор

Иначе, знам лика овде у Футогу којем се комшија нешто крваво замерио; е сад, тај лик је знао да комшија иде по селу и услужно сече дрва моторном тестером коју носи на бициклу- чекао га је да крене, пратио га је, и кад се овај зауставио пред кафаном и ушао унутра, лик ни пет ни шест- отклопио резервоар и сасуо шећер унутра. Овај на крају морао да прода моторку у делове, зарибала начисто.

2. MakaronMaster
    Znam lika koji je hteo da zajedno sa devojkom skoči sa mosta i da je u letu zaprosi. On je skočio, devojka nije. Raskinuli su dva dana posle.

Mogu misliti. Dok je leteo dole, garant se drao: "KUUUURRRVOOOOO!"

3. znam lika koji nisam znao da se popnem na trešnju kao i sva normalna djeca, a drugari nisu htjeli da mi uberu trešanja, pa kad sam malo ojačao, negdje u četvrtom razredu, zaletio se i otkinuo grančugu koja je, brat bratu, bila trećina trešnje. drugar mi jedan koji je bio na drvetu pao, ali ja mu nisam dao svog ulova, jer sa, jelte, pizdurina

4. Znam lika ciji je deda udario temelje na kuci Vere Matovic i znam lika sto prodaje Ajs Ejdz 4 na dvdu.

5. Е да, знам и лика који је прво сексуално искуство имао са 8 година.

A je l' znaš ime popa?

хахахахаххаха
    Знам да је девојка била дупло старија од њега, лол.

знам лика који може да жваће живе коприве

Јака ствар, то и ја могу.

6. Знам лика који је, кад смо сви морали да се нацртамо у катедрали за неки божићни концерт, катедралу тражио на Подбари. није ни дошао на крају.

7. Ћале зна неког лика, тј. били заједно у војсци, који је имао 145 кила и екстремно јаку желудачну киселину.
    Тај лик се опклади са још једним или два војника да ће за један продужени оброк, онако неких 5-6 сати, да поједе цело прасе од двајес и кусур кила, само да му дају да пије нешто уз то, да л' неки сок, киселу, јебем ли га.
    Било је ко изгуби опкладу, носи овог другог 15-ак километара од касарне до неке пичке материне и лик ладно поједе цело прасе за мање времена од онога кол'ко је тражио и ови теглили стрвину од 150 кила, умал нису поцркали.

8. znam lika koji je probao biciklom da prođe ispod kašike bagera, prije nego što je bagerista spusti. a bio dobar momak, baš

9. znam lika koji je probao biciklom da prođe ispod kašike bagera, prije nego što je bagerista spusti. a bio dobar momak, baš

Oš da rečeš da je izgno?

Znam lika koji se cepao od smeha u crkvi dok je pop pričao na onom njihovom jeziku a fazon njegovoj babi bilo 40dana.

10. Знам лика који у цркви кад је требало да пољуби икону није видео оно стакло преко што је од ње удаљено неких 5 центиметара и свом снагом главом закуцао и сломио га

11. jebiga, leco, niko ga od tada nije vidio.

hah, javolimsve, a đe smo se to upoznali?

12. Znadem jednog čoeka koga su neki drugari zvali na grupnjak u skladištu za piće u jednom klubu. Trebali su da taslače neku lokalnu raspandrkaču. Kad je ušao unutra vidio je da je to njegova sestra.

13. e da jebote, sad se sjetih, znam i lika koji je sa balkona pljuvao na nekog zrikavog lika dok se vozao na bajsu. ovaj posle nahvatao da ga udara, a ovaj što ga je pljuvao počeo da ga prca; stao pred njega i govorio mu: "uhvati me ako možeš". jebeš mu mater, popio batina ko blentav, ali ga to nije spriječilo da nastavi da ga zajebava

14. Znam jednog lika, to jest mene, koji je zajedno sa drugarima, sa balkona gađao prolaznike krompirom, cveklom, paradajizom, paprikama..

15. Znam lika koji veruje svaki put u smak sveta, plače, izjavljuje ljubav pred sudnji dan, nadajući se da će biti pošteđen.

16. У јеб'о те. Касније му сигурно буде жао што нема смака света кад скапира шта је све урадио зато што је верово'о у то.

17. Ž. osoba je, ne bude joj žao, gaji puno poverenje u prognoze drevnih naroda i crnih magova i dalje. Ne znam je više, slučajno sam je znala, bez upozorenja da misli sve to ozbiljno.

18. Znadem jednog čoeka koga su neki drugari zvali na grupnjak u skladištu za piće u jednom klubu. Trebali su da taslače neku lokalnu raspandrkaču. Kad je ušao unutra vidio je da je to njegova sestra.

Riknuh od smeha...

19. знам лика који је синоћ ћалету од своје девојке пијан дошо на уво и реко ЈЕБО САМ ТИ ЋЕРКУ, овај га моментално избацио из куће

20. Знам лика који је у Џоганијевом споту.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.