Će bude, ja i dalje mislim da čekaju da ovi okrpe igru kako treba, pa onda da izbace, šta su koj kurac pičke materine krvave onda trošili vreme da krekuju prvi put.
Igram pomalo 2012 dok ne stigne, al sam se zajebo što sam gledao potencijal igrača u editoru, jebo me pas radoznali da me jebo.
a jebiga, da imam platu, ne bi mi to bilo cim. To je ionako jedina igra koju igram non stop. Sta je dati 3500 jednom godisnje. Ove ostale rokacine tipa San Andreas i Cstrike ionako su go kurac, pa i ne vrede da im platis ..
a sto je najjace krek radi, tako da ga ljudi bez razloga pljuju.
Krek radi,samim tim cim mi mozemo da igramo igru bez CD-a.
Fora je u tome sto je SI namerno napravio prvu verziju krs, i potom je preko steama ispravio ovima sa originalom,a za pirate jebiga ostao ladan kurac. Pustice mozda za novu godinu,ako se istripuju da su deda mrazovi..
stisli nas tvrdo. mislio sam da ću vrele letnje da provedem makljajući se hordama kostura u diablu 3, a zimi da haram ligom evrope s jagodinom...đokica moj malo.
Ja sad i laptop pazario, da igram na poslu kao čovek, kad ono prc.
Ne vredi, instalirati osmicu, igrati drugu izraelsku ligu ili prvu indijsku i zdravo.
Е набијем их на курац баш! Стигао сам до 2028. и избришем сејв очекујући да ће ускоро крек. А пре неки дан сам апдејтовао ове трансфере и почео са Оксфордом, ал ми мрско да играм...
Za dvanaesticu je to. Nešto sve čitam neće biti kreka. Mada, opet, sumnjam da SKIDROW bleji na netu i kucka po forumima. Pre bih rekao da su to trolovi.
Е још боље....
Ма как'и, биће крека.... Има гомила игара коју ваља крековати и поставити на нет и Скидроу се тиме бави, а гомна намерно издаше баговану игру тако да једино ови са ориђиђи играма могу крпити.... Само да не почну и остале игре тако (као ни соном фором за Диабло 3)....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
А ориђиђи четир и по.... Још само да све остале игре крену тако....
Će bude, ja i dalje mislim da čekaju da ovi okrpe igru kako treba, pa onda da izbace, šta su koj kurac pičke materine krvave onda trošili vreme da krekuju prvi put.
Igram pomalo 2012 dok ne stigne, al sam se zajebo što sam gledao potencijal igrača u editoru, jebo me pas radoznali da me jebo.
a jebiga, da imam platu, ne bi mi to bilo cim. To je ionako jedina igra koju igram non stop. Sta je dati 3500 jednom godisnje. Ove ostale rokacine tipa San Andreas i Cstrike ionako su go kurac, pa i ne vrede da im platis ..
a sto je najjace krek radi, tako da ga ljudi bez razloga pljuju.
Krek radi,samim tim cim mi mozemo da igramo igru bez CD-a.
Fora je u tome sto je SI namerno napravio prvu verziju krs, i potom je preko steama ispravio ovima sa originalom,a za pirate jebiga ostao ladan kurac. Pustice mozda za novu godinu,ako se istripuju da su deda mrazovi..
http://www.computerandvideogames.com/379979/football-manager-helps-student-land-dream-job/
E da ga jebem onda kad i ovo može. Ja bih mogao da treniram Borac Čačak.
zejebavate il stvarno treba čekamo valjan krek do proleća??
Ili to ili 5 Vajferta izgleda.
stisli nas tvrdo. mislio sam da ću vrele letnje da provedem makljajući se hordama kostura u diablu 3, a zimi da haram ligom evrope s jagodinom...đokica moj malo.
Ja sad i laptop pazario, da igram na poslu kao čovek, kad ono prc.
Ne vredi, instalirati osmicu, igrati drugu izraelsku ligu ili prvu indijsku i zdravo.
Da postoji neka fora da se stavi današnja postava liga i igrača, mislim peč za ovu sezonu na FM 07 ili 08, ja bih to igrao dok ne uginem.
A ovo će da nas kara pošteno izgleda..
Nema za ovu, ima zaključno sa letom 2011.
www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=7
Ima apdejt sa ovim letom i svim transferima i klubovima. Eo ga ovde.
Još samo baci kobjasn kako se to ugradjuje.
Preuzeti folder sadrži xml.fajl sa apdejtom koji treba ubaciti u
C:\Users\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data
Ukoliko nemate folder Editor Data, napravite ga sami na prikazanoj putanji.
Po pokretanju igre (Start New Game) stiklirati changes.
Е набијем их на курац баш! Стигао сам до 2028. и избришем сејв очекујући да ће ускоро крек. А пре неки дан сам апдејтовао ове трансфере и почео са Оксфордом, ал ми мрско да играм...
Густи, 'ел то за седмицу ил' осмицу? Да знадем који динсталирам....
Msm da je to za dvanaesticu.
Za dvanaesticu je to. Nešto sve čitam neće biti kreka. Mada, opet, sumnjam da SKIDROW bleji na netu i kucka po forumima. Pre bih rekao da su to trolovi.
Е још боље....
Ма как'и, биће крека.... Има гомила игара коју ваља крековати и поставити на нет и Скидроу се тиме бави, а гомна намерно издаше баговану игру тако да једино ови са ориђиђи играма могу крпити.... Само да не почну и остале игре тако (као ни соном фором за Диабло 3)....
Gusti, da li si ti igrao sa tim apdejtom?
Malo sam igrao. Uzeo Zvezdu čisto da bacim pogled. Dobro je što su i ocene promenjene igračima. Jako dobra stvar