HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. eto Obilici, kao sto vidite mi smo tu. pa ako ste raspolozeni....

OTISO SAM DA KENJAM! AKO SE SKUPITE U MEDJUVREMENU

2. zvezdale jel igramo?

3. Da prokomentarišem ovo kolo:

Arčeri - Obilić 1:3

Obilić forsira pas igru, bile su po dve šanse na obe strane. Izuzev prvog gola za Obilić, koji je bio stvarno odličan, ostali golovi su bili makar meni dosta smešni, Obilić je napravio preokret u tri sekunde, a za još dve sekunde je i povećao prednost. Arčeri imaju lošu atmosferu u ekipi, i to se vidi na terenu.

Elementi - Zvezdale 0:4

Elementi jednostavno nemaju igru kojom bi mogli da se suprotstave Zvezdaleu. Na mene najjači utisak ostavilo Steleksovo ukucavanje lopte u gol i samim tim učvršćivanje prvog mesta na listi strelaca.

Krajišnici - Vuna 1:2

Po meni dosta čudan meč, dosta otvoren, Skočimiš je pokazao da zna da igra.

Lag - Nimitz 0:3

Lag i dalje nije izneverio tradiciju, po jedan autogol u svakom kolu. Iskreno Nimitz je dosta bolji tim, iako je Lag igrao dosta hrabro. Realan rezultat.

Propali Snošaj - Kompaund 1:2

Po meni je ovo bio derbi kola, Snošaj je bio mnogo bolji rival, ja sam iskoristio greške protivnika i dao dva gola. Kompaund je igrao jednu od najslabijih partija ove sezone, ali dobro je što smo pokazali da i kad ne igramo dobro možemo da pobedimo. Meč samo najavljuje, uzbudljivu borbu za drugo mesto, biće interesantno.

4. Nije iz senke tu. Kad dodje igracemo,celo vece sam tu.

5. ma nema sta da se komentarise, sve je isto u svakom kolu. Osim utakmica zvezdalea kojima ne trebaju greske da bi dobili protivnika, SVE utakmice se odlucuju greskama i to je to.
    skoro svaki gol do sada je dat uz srecu i glupe greske nekog od igraca na terenu, samo je nekoliko golova postignuto onako, fino.

6. Osim utakmica zvezdalea

Eeee Sedplase, da znaš da igraš ne bi bio pretposlednji nego prvi sa Senkom :P

7. PRVI TIKET

Obilić : LAG

Kec na obilić uz 3+

Kompaund : Arčeri

Ne kladim se na svoje mečeve i neću ih prognozirati.

Wihnehwotumepro : Propali Snošaj

x2 mislim da je Snošaj kvalitetnija ekipa, Vuna se više ne brani sa dva igrača tako da će biti golova.

Zvezdale : KRAJIŠNICI

Smelo stavljam X na ovu utakmicu. Ni Zvezdale nije svemoguć, moraju i oni jednom da kiksnu, prošlogodišnji šampioni su u krizi, ali baš u ovakvim utakmicama se ekipe vraćaju u formu.

Nimitz : Elementi

1x Nimitz je kvalitetnija ekipa, mada su Elementi znaju da budu dosta nezgodan protivnik.

DRUGI TIKET

Obilić : LAG

Lag daje autogol

Kompaund : Arčeri

Ne kladim se na svoje mečeve i neću ih prognozirati.

Wihnehwotumepro : Propali Snošaj

x

Zvezdale : KRAJIŠNICI

12 sve sem nerešenog.

Nimitz : Elementi

x2 Nimitz je kvalitetnija ekipa, mada su Elementi znaju da budu dosta nezgodan protivnik.

8. hahahah brate ja sam samo realan, svi znamo ko je najbolji i tabela ne laze (osim u nasem slucaju jer mi treba da smo 6. :P )

reme
    Lag daje autogol

lolo mora da je mala kvota xD

i EDIT
    nije tacno da smo dali autogol u svakoj utakmici! protiv Arcera nismo

9. Ajmo jednu prognozu.
    Obilić : LAG - Obilić, ne bih da se zajebavam, kada su igrali protiv Elemenata iz zajebancije i sa sarkazmom sam prognozirao pobedu Elemenata i to se ostvarilo. Ovde su mi mnogo manje šanse, ali ne bih se igrao. Obilić, priželjkujem nemogući X.
    Kompaund : Arčeri - Opet, kada Arčeri igraju meč tu je sve moguće.
    Wihnehwotumepro : Propali Snošaj - X, nisam baš najsigurniji da će Snošaju biti lako da da gol.
    Zvezdale : KRAJIŠNICI - Zvezdale, ali malopre videh Krajišnike da nešto petljaju ;)

10. Ако сте још ту чек да видим где је Србо ....

ЕДИТ:Ту је , ајмо лутке хаксу на истину :)) ко ће да прави? Ја?

11. aj i ja da odigram tiket

Kompaund - Arceri -1
    Vuna - Snosaj -2
    Zvezda - Krajina -1
    Nimic - Elementi -X

Kompaund - Arceri >>> lose je raspolozenje u Arcera i stoga kec na na naseg ljutog rivala

Vuna - Snosaj >>> ma umuljace ga Lupus kako to vec zna, dvojka lagano

Zvezda - Krajina >>> jbg nema zaustavljanja ovim smradovima xD kec

Nimic - Elementi >>> tu bi moglo svasta da bude, al mi smrdi na iks

12. i EDIT
    nije tacno da smo dali autogol u svakoj utakmici! protiv Arcera nismo

Niste ni protiv nas :p

13. jbg ne znam je li Anchor tu sad.... ajd ti hostuj pa ce da vidimo....

14. Jeste dali ste i protiv Arčera koliko cenim, strelci - Anchor dva gola, rezultat 1:6

15. ne, madafaka je dao gol ja msm samo sto Laki to nije upisao. jbg, a ja sam pominjao 2 puta.

inace tu je anchor dajte link obilici

16. Kompaund - Arčeri

Arčeri, mi smo slobodni sutra posle 21:00h (mada nije sigurno) i u nedelju.
    U subotu ja nisam ceo dan kući. Kada ćemo da odigramo?

17. Ja sam za nedelju. Ali tamo oko 22 uveče. Jer sam pre toga na treningu, ili možda sutra oko 21:21 mada, ja posle 22 ne mogu da igram sutra.

18. Kompaund - Arčeri

Dakle, ili sutra od 21:00 do 22:00, ili u nedelju od 22:00 do 23:00.
    Izaberite termin.

19. Nema iz senke,sutra onda.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.