U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Misliš izdajnici kao što je Mihajlo Obrenović?
celte, to je valjda zato što nas sve cijeli život uče da je vojska svetnja i da smo na neki način ratnički narod... izgleda da se ovi danas svojski trude da to ponište, pa su ukinuli redovno služenje vojnog roka i isporučuju sve one koji su mogli novim generacijama nešto pokazati u tim školama
Ja bih prvi išao na Kosovo da ga branim !!! I đenerala bih sad izvukao iz suda samo da mi date pušku!
e super je diplomatija, bravo... kad se ovi drugi naoružaju i krenu da ubijaju i kolju, ti diplomatiju...
i kad sutra krene neko da vas šutira na ulici, a oće zato što ste diplomate, da ne kažem neku drugu reč, vi opet nastavite sa diplomatijom...mojne slučajno da se branite...
Тема је о Младићу и његовој личности
Ja mislim da u ratu kakav je taj bio, ne postoje civili. Postoje samo oni ljudi koji su civili zvanično, a vade lovačke puške iz podruma kuće i ratuju. Mada ne znam. Imao sam 2-3 godine tada. Ovo samo logički razmišljam.
Kelt,
sve su to heroji, svi ovi ovde sto se busaju. Sve junak do junaka. Ne mozes sa njima, shvati. Kako da se raspravljas sa osobom kojoj je parola "sve je to trebalo pobiti". Na nasu srecu nisu u poziciji da kao njihovi idoli budu gospodari zivota i smrti u malom, vec na njihovu zaolost svoja junastva mogu da ispolje samo bezumnim glorifikovanjem decoubica i eventualno razbijanjem i paljenjem mog grada kako bi ukrali neki par patika iz izloga koji su razbili.
Veruj mi, probao sam, nema svrhe raspravljati sa herojima ;)
greška, tema je o hapšenju mladića i posljedicama istog...
Kupi mi majko top!
Jer ja sam srpski heroj!
Neću da radim dop!
Hoću da idem u boj!
Ок.
Стигосмо до Пашића и Обреновића. Шта је водило овог човека?
Шта мислите да ли је остао комуњара и да ли је глумио Србенду?
krvi, zar ti nisi otišao i zar nisi rekao da ti je ispod nivoa raspravljati sa nama?
još uvijek nismo u poziciji, ali nikad ne reci nikad...
Krv, i šta sad, i to si čuo?..i sad si me uvredio?..opet spominješ neke decoubice, to o Naseru Oriću pričaš?..taj je silovao preko 300 srpkinja i muslimanki..kažu da ima bar 100 deteta...
ajde molim te reci koliko imaš godina i kad ti neko drkne šamarčinu da li se braniš ili ćeš da pričaš?..o čemu pričaš bre, kad nemaš pojma?..
Ko Tadić?
I Mićun i Mladić su stara udbaška škola!
Arkan je bio jedini pravi patriota!
Obracam se Keltu.
Počinjete sa spemom. Nemojte ljudi. A inače svaka čast jer već koliko strana ste izdržali bez vređanja na ovakvoj temi. Mada verujem da dosta toga znaju Srbi iz Bosne, mnogo toga što mi ne znamo sa ove strane Drine.
i kakve su to fore "heroji"?..zato što hoću i imam muda da se branim?..od tuđeg šamara, bombe, noža?..ja sam samim tim glup a ti si pametan zato što nemaš muda?
Upravo!
Караџић је био из четничке породице и њега ценим. Ратку су четници заклали породицу. Да ли је то узрок њиховог неслагања?
upravo...verovatno je trebao da se bavi diplomatijom..dok su se drugi naoružavali i palili sela...
i da Krv, nije lepo što mi stavljaš neke reči u usta..koje ja nikad nisam rekao..krv, žica, pičke materine...niti podržavam te ludake nit me bole tuki za njih..da ih sretnem na ulici nalupao bi im šamare i poslao kući...
ja ti iznosim činjenice..nije se Srebrenica desila za 1 dan...3 i slovima tri godine su trajale borbe u tom regionu..izguglaj, pročitaj pa dođi da pričamo...evo ti smernice još jednom...Srebrenica, Bratunac, Kravica,Biljača, Potočari...
Čuo sam da su Bratunac izmislili kao opravdanje za napad na Srebrenicu....zaprovao tamo nije ubijen ni jedan jedini Srbin!