FK Partizan

1. od 3. do 8. mesta jedan bod
    napeeeeeeeeeto i za kup sajamskih gradova

http://www.superliga.rs/index.php/statistika#.Vf8RsH1Njus

2. Nikad goru utakmicu Partizana gledao nisam a gledao sam masu preloših xD

3. Shomy23

KUĆO ESTE MI TREĆI HAHAHA

4. Jebi PartiSNSzan. Koja prokleta tvorevina, cega god se docekaju upropaste ga. Jedino pozitivno jeste da ljudi kapiraju da smo pod okupacijom i zabole ih kita da dodju na stadion.
    Negativno je da grupacija pod imenom delije podrzava vlast, stare su to prostitutke i svakog podrzavaju. Preci su im dzepovi od Kosova. Nadam se da ce riknuti od tuberkuloze.

5. а реално је стање у држави боље и боље се живи од како је вучић главни

6. Ja sam i glasao za njega vtk

7. ја члан странке од оснивања. понекад и прокоментаришем нешто по нету али не за сендвич него из убеђења

8. Mene ćale učlanio pre 2 godine noob hteo da me zaposli tako kad završim fax

9. ја променио факс, са дифа на политичке науке имам везу да се запослим знам површно председника месног одбора

10. Onaj pederko Tadic pusten niz vodu jer nije hteo nista da potpise, davao dole kosovarima trostruke plate.

Keric glasa psihopatu iako mu poklanja dedovinu siptarima i simptomaticno nijednom da ga opljuje, vec kao kroz sarkazam nesto o njemu...

Delija.

11. Lol Kerić je uzeo milion ewri na vreme lipi moj

12. вуцицупедеру имаш ли леба у цреву?

13. Lol Kerić je uzeo milion ewri na vreme lipi moj

Delija.

14. Vule, Čović ti spašava klub ajde ono odabi kralju

15. Moj klub je pod okupacijom, jebe se meni za PartiSNSzan.

Neko ima karakter, neko je delija.

16. ај ти дам 23,7 евра да исто овако сереш само контра оно вучић месија и те неке зајебанције?

17. Бохор

Vule, Čović ti spašava klub ajde ono odabi kralju

Ono kad te delija tera sa maticne teme. PartiSNSzan. Definitivno.

18. нисмо ми делије него цигани

19. A brate nemoj da siluješ priču moli te tvoj drug

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.