KK Partizan

1. Vladika Amfilohije kaže da je to muželožstvo

2. Mrzelo me da tražim FK Partizan, a kul su slike,

3. ljudi jel ima neko kombinaciju da mi proda kartu? danas sam bio na blagajni u pola 11, tribine su rasprodate leptejebo, juče nisam mogao kupiti zbog faksa :/

4. Sem prošle godine protiv Bešiktaša i Ritasa ja ne pamtim da je ostalo karata za tribine drugi dan prodaje. Parter ostane jer je skup i jer je parter, kurčina za gledanje. Jutros si trebao da dođeš u pola 10 ako si mislio da uzmeš kartu za tribine jer ja ne verujem da ih je bilo ostalo više od 50ak.
    Ako imaš dva soma kupi za parter. Ako nemaš probaj ovo večeras
    http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:460394-Poklanjamo-10-karata-za-utakmicu-Partizan--Nanter#.UmjxU4uGGyM.facebook
    Odmah da ti kažem u Pionir ne uđe samo onaj ko ne pokuša.

5. jednostavno nisam mogao, juče faks ceo dan, danas prvi blok predavanja od 8 do 10, pojavio sam se u pola 11 na jna i nije bilo više. imam keša za parter ali mi se nešto ne daje dva soma...

gde će tačno biti ta nagradna igra, fejsbuk, tviter? video sam i ja to na više različitih mreža ali mi nije jasno gde se tačno deli.

i upadao sam i ranije bez karte u pionir, ali obično mi se zalomi neki pajser koji tek na poluvremenu pristane da ga podmažemo da nas pusti, to je sranje. ako iko zna nekog sa kartom viška nek mi se obavezno javi (:

6. Факс ти је важнији. Биће утакмица још, ништа се не секирај. Поздрав.

7. naravno da je važniji, tu nema razgovora uopšte :D

8. A jbg ne znam, ako čujem da neko ima kartu viška javiću ti. Biće kod tapkaroša sigurno e sad ne znam po kojoj ceni to će zavisiti od potražnje ko i uvek. Za nagradnu igru ne znam ni ja nisam baš skontao mada nisam ni pročitao sa pažnjom jer me ne zanima previše. Al kontam da je to na fejsu na njihovoj stranici. U svakom slučaju se iscimaj do Pionira pa ako ne uđeš gledaj u kafiću.

9. A jbg ne znam, ako čujem da neko ima kartu viška javiću ti. Biće kod tapkaroša sigurno e sad ne znam po kojoj ceni to će zavisiti od potražnje ko i uvek. Za nagradnu igru ne znam ni ja nisam baš skontao mada nisam ni pročitao sa pažnjom jer me ne zanima previše. Al kontam da je to na fejsu na njihovoj stranici. U svakom slučaju se iscimaj do Pionira pa ako ne uđeš gledaj u kafiću.

snaći ću se sigurno nekako, izmisliću neku kombinaciju (:

10. Odmah da ti kažem u Pionir ne uđe samo onaj ko ne pokuša.

Istina.

Je l' znaš nekoga sa propusnicom?

11. znam lika koji me može uvesti fazon sa navijačima, jel radi taj fazon u evroligi?

12. Ulazilo se tako što uđe par ljudi, jedan pokupi propusnice od svih, izađe, pa uvede opet par ljudi.

13. tako ćemo verovatno i probati. na igokei sad u prvom kolu, nisi se mogao provući nema boga, pa sam se preplašio loloo

14. Au kako se Makabi userava u musave..

15. Унапред се извињавам Трућу и свима који се бар сваки други пут понашају нормално, Бомбаш опет виси на Звездиној теми, па морам да оставим ово:

DV: Vučiću, dođi na proslavu titule

Vujošević je pre nekoliko dana prisustvovao konvenciju Srpske napredne stranke, a na konferenciji za medije pred meč sa Nanterom u Evroligi istakao je da je u „Kombank arenu“ došao na poziv iz kabineta prvog potredsednika Vlade Srbije.

„Dobio sam poziv iz kabineta prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da dođem kao gost i ja sam se odazvao. Imam svoje političke stavove i mišljenje, a činjenica je da nisam član nijedne stranke. Znam da je teško voditi ovu državu, u stanju sam da se prepoznam nečiji fanatizam, elementarno poštenje i ljubav prema sportu. Neću sada da upoređujem koliko je pomognuto Zvzedi, a koliko Partizanu, dovoljno je to što je Partizan dobio pomoć. Osećao sam obavezu da na neki načim odgovorim“, rekao je Vujošević.

...и да га питам за кога ће сад да навија, пошто је опште познато да не подноси повампирене радикале и људе који ће за шаку пара да се улизују људима који завршавају продају Косова и шта је већ све писао. Ајде Бомбаш, де искуцај сад опет неку бајку о клубу који нема никакве везе са странкама, где је све само рад и борба против зле државе :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.