Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
treba mi neki koktel za definiciju krenuo bih opet u teretanu ovih dana zalecio sam povredu ledja i sad pivi mile...znaci pricajte sta od preparata je sada u fazonu...neka kombinacija sa kreatinom to mi je ostalo od prosle sezone...
Pa imaš na prošloj stranici, ja pis'o post:
primobolan i winstrol. Najbolji koktel za defku. Nema jače.
Sto se tice kondicije,plivanje i trcanje bas i ne idu zajedno,ali ovo je samo iz mog licnog iskustva.Kada sam godinu dana trenirao plivanje,nisam mogao sprint da istrcima a plivao sam 2 km mesovitim stilom 4 puta nedeljno. Sada kada radim na kondiciji i treniram borilacke vestine otisao sam sa starom ekipom na vaterpolo i nije mi bilo dobro.
Vijaca je mama za plocice i za mrsavljenje,dzogiranje laksim tempom veca razdaljina za izdrzljivost i skidanje sala a sprintevi za misicnu masu.
Licna preporuka Indijansko trcanje,60m sprint,60m lagano,30m hod i tako dok ne umislis da si poslednji mohikanac.
јаоо, ја сам повећала килажу за трицепс ко што сте ми саветовали и сад имам упалу мишића.. шта да радим?
Odseci ruku.
Ne bih se slozio sa Zezatorom, mislim da bi ti vise pomoglo da se ubijes.
Знам, али опет контам да ти се трчањем шире плућа због дубоког удисаја, те ћу имати већу издржљивост у базену, то јест, нећу се задисати после 200 - 300 метара...
Који ће ти мој трицепс , ја би на твом месту радио само глутеус и ноге .... стави неку сличку са тренинга глутеуса ,да пратимо резултате ,дамо неки савет ....
фартлек је практичније ићи на време него на раздаљину, нпр. 15 секунди лагано, 15 секунди спринт...
Ladno, šta će ti triceps?
Добар овај дилоуд , недељу дана чекаш дан кад ћеш опет да кренеш са дизањем и онда те спичи адреналин кад кренеш.Јес да је ишло мало теже али треба ми једна недеља да се залауфам.
Трећи циклус почео.Сутра дан за чучањ ...
Laki reci lepo devojkama šta je najbolje za noge i gluteus, jeste neka vrsta čučnja, samo što se vrši na drugoj osobi.
Ajde bez zajebavancije, kako tegovi utiču na rad sa loptom? Konkretno odbojka? Treba meni triceps, i ima ga, kao i podlaktice, ali ne verujem da je dobro da se pumpa dan pred trening ili tekmu? Šta vi kažete?
Не знам дал ће неко одавде умети да ти одговори на то питање .....
Иначе , човек објаснио неке ствари ...
http://www.youtube.com/watch?v=eBJCsNWZKJQ
Ox gledaj ovako, iz iskustva znam da u početku smeta, pogotovu ako radiš neposredno pred trening, ne daj Bože tekmu. Izgubi se osećaj, ja ne mogu da se dobacim do koša recimo a imam osećaj da ću da prebacim i roknem zid iza. ALI, posle nekog vremena ( odprilike 2 nedelje) navikneš se, ukoliko si u tom periodu radio i sa loptom. Znači onog dana kad radiš teretanu obavezno radi i tehniku sa loptom i nećeš da gubiš osećaj nikad. Veruj mi. Ja već godinu dana idem redovno u teretanu, a igram beka i cepam poludistancu 9/10 trojke oko 40 posto iz igre. Al' dobro, možda ja nisam dobar primer pošto ja neverovatno kvalitetno jebem lololol. E sad mislim da je isto za odbojku, ti si beše tehničar koliko se sećam tako da mislim da je isto jer je tu potrebna koordinacija ruka-oko. Znači slobodno dan pre utakmice ( u početku smeta rekao sam već ) ali nikako sat,dva pre utakmice.
Evo šta De franko misli o tome, on je jedan od najboljih kondicionih trenera na svetu.
Mit br. 9 tebe zanima
http://www.defrancostraining.com/articles/38-articles/63-ten-training-myths-exposed.html
http://www.yukleresim.com/images/69675258569937233888.jpg
Slika govori miljadu reci
Вечерас финале мистер Олимпија такмичења.По свему судећи биће тесно између Џеј Катлера и Фил Хита ...
http://www.youtube.com/watch?v=6V7GspR4M_Q&feature=player_embedded
Jbt sve vreme sam cekao da mu krne jezik , kad ono nista...kapiram da su emocije sacuvali kada se kamere ugase.
"Greatest athlete" ? Hahahahaha. Do jaja je athlete koji se gruva u bulju anabolicima i ostalim sranjima, a gde "sportski"rezultat dolazi u vidu izgleda koji se ocenjuje.
Nikad mi nisu bile jasne ove pojave. A jos mi je nejasnija cinjenica da ih neko smatra sportistima. Najneverovatnije je sto se svrstavaju u snazne sportiste.
Napumpani degenerici koje bi svaka sprinterka na sto metara ojebala u svim mogucim disciplinama gde snaga igra bitnu ulogu. Da ne pricamo o ovim ribama sto bacaju koplje, one su vec teska kategorija za ove mucenike.
Phil Heath je Olimpija, sine! :D Navijao sam za Kaija, ali mi je drago što Jay nije osvojio Olimpiju. :D E, neka, Philu svaka čast. Jay je bio zaliven sve vrijeme, masivniji je od Phila, ali Phili se odrao muški. Svaka mu čast, zasluženo! Hands down!!