Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Šlog u najavi...
Eo anđele tebi u čast, inicijali i sve. Znam da ne smeš ovo da ručkaš zbog tibe nježne
http://i.imgur.com/MkwJcVf.jpg
Bravo, Bohore, jednim potezom si pokazao estetiku i saosjećajnost prema bližnjima. Prijatno!
Predivno. Ganuta sam.
jel ovo kečap i sir preko tunjevine?
koliko nekima treba zabraniti da jedu
pa naravno, kako se drugačije jede tunjevina, ti poznavaoče konzumiranja tunjevine ?
Ne brt ovo belo je zgrušana sperma
N O O O B
O
O
O
B
jbg, zao mi protraćene tunjevine
kečap brate lol
Ok, tebi je rekla mama da se ne jede kečap sa tunjevinom i poštujem to. Sad možeš da iskuliraš.
Da iskuliram?
pa nisam ti nanu opsovao koj kurac
Brate napinješ da raspravljamo o ukusima da l si realan. Iskulirati jednako ne piši više o ovome molim te
ok :(
nadao sam se da ćemo razmeniti recepte sa tunjevinom i time zaapočeti jedno divno prijateljstvo.
Pa može. Naseckaj sitno luk, izruči tunjevinu u tanjir i promešaj sve to. Posoli po ukusu. Nemoj stavljati kečap ili sir, pošto kapiram da ima ko ne voli. Pozdrav prijatelju dragi. Uživaj u obroku.
Пробај туњевину са кукурузом шећерцем и кечапом, можда промениш мишљење, без зајебанције.
ŠEĆERAC I TUNJEVINU?
LOL BRATE UPROPASTIĆEŠ JE
luk proprzim, dodam tunjevinu u tiganj pa posle paradajz sok kuva se malo i šećerac na kraju pa preko špageta. e to jebe.
pozz box :*
jedina osoba koju znam (I TRPIM) da jede kečap sa tunjevinom i zaista uživa u tome, što me oduvijek zgražavalo je.. SONJA.
tako da, bohore, znaš šta ti je činiti
tako da, bohore, znaš šta ti je činiti
fixed