КЛАБИНГ

1. Одемо моја екипа и ја као и сваки дан у један клабинг пошто смо често ишли у клабинг скоро сваког дана. Међутим, поведемо једног што није имао искуства у свему томе, а ми смо имали, а он пошто није, ми смо му се смејали. Зезали смо га после сигурно једно два дана. Хехе, како је то било смешно.

Ми му кажемо као - Е, сељак, не знаш да клабинг, а он као све му непријатно што наручио точено пиво. Замисли који слепац тај мој пријатељ, наручио точено пиво. А онај клабшанкер кад га чуо, како га је само зезао после тога. И ми смо га зезали једно пет шест дана, сигурно. Све смо га сељак звали.

2. шаљиво, баш :)

3. šta nije naručio bjelog?

4. Jedan moj komšija bio upo u ralje klabinga. Kaže da je prvi put probo klabing na nagovor kolege sa posla. Radio u nekom marketingu u LA, imo para ko Džajić. I nagovori ga taj njegov kolega da ide malo u klabing. I ode on, nije jadan znao o čemu se radi. Kaže u klabingu sve ribe, šimejli i separei. I pio on neke klaberske alkohole, i malo klabovo. I vidio nesta mu kolege, on osto sam sa dva šimejla. Kad ide njegov drug, gura tačke i u njima dva džaka, ko za kavu džakovi isti materijal. Kaže, otvori on ono a unutra nešto bijelo. Pita on kolege šta je to, ovaj kaže kokain i klabig pomiješani u odnosu 5:1. I proba ovaj. Tu veče stukli su pola palete. Tad je posto klaber. Od tad je klabovo redovno, i po tri put u danu. Počo je sam tući po čitavu paletu. KAsnije otvorio svoj vlastiti klabing u LA, i onda počo prodavati kokain i klabing u odnosu 1:1. Jednu veče je otišlo 10 željeznikih vagona klabinga, ito toliko kokaina. Potrošio 480 000 000 dolara na klabing i separe. Sva sreća pa se zaljubio i vratio se ovamo.

5. Bilo leto upekla zvezda, gaidin doso iz LA sa kadilakom da vidi rodno mesto svojih predaka. I negde tamo kod Kamenice pukne njemu pneumatik, a on nemase opremu da zameni tocak. Utom nailazi mladi malinar koji bejase nabro poslednju 43. gajbicu. Predstavi se kao Shone, i utece mu pomoci.
    Gaidin u znak zahvalnosti pokloni mu di dzej opremu (koja mu se vukla u gepeku kad je rasturao klabing jer je upoznao zenu svojega zivota i pritom prestao biti drogirant, pa mu ni klabing ni klub ni oprema nisu bili potrebni). I tako je Shone resi da proba uredjaj kada je i otkrio svoj skriveni talenat. DJ SHONE

6. Клаб и клабне страхоте... Стварно остављају за собом много тога поклабљеног. Клабери најстарији они сећају се да су после Другог Светског Клаба биле оне клабне акције. Њихова грешка је у томе што су оне биле друштвене...

7. Jednom sam klabingovao u Tutinu. Posle toga vise nista nije isto.

8. Najbitnije od svega da furate svoju priču. Ja sam učio od južnjačkih bogova klabinka: Mite Mrsolja i Pere Kurca. Da, predstavljao se ljudima, 'ćao, ja sam Pera Kurac'. Ali to je bila 2009, u drugom životu se sve to dešavalo... klabing je bio tada na vrhuncu. Nemojte raditi za druge promotere, unajmite svog... Moj promoter je bio Sale Mečkar. Imao je čak i pečat sa likom mečke. Prilično sam tada unosio gluposti u svoj venotok, tipa jednom dnevno surduknem u špričugu neki koktel od mrvljenog paraceta i horsa, ali ono, nisam se navukao, mogao sam da stanem kad sam hteo.

KIP IT RIL, KLABERI.

9. Sećam se kad smo 55e, po završetku radnih akcija, odlučili malo da predahnemo. Naravno, tada se klabing širio sa zapada brzinom side po EKV-u. Drug Tito se bijo u poslednjem obraćanju, evo sećam se kao da je juče bilo, gledo sam ga na eidin televizor. Nije da smo mi imali pare za eidin televizor, nego mi je deda radijo u elektronsku, jer je imao mnogo dobro oko za mere, zato je inače i bio radarista u prvom svetskom ratu kada je obarao američke avione po afričkom podneblju, dok mu je moj komšija čuvao leđa od Aboridžina. Taj komšija je kasnije, naravno, ubio brata mojega dede, koji se dade u četnike, a ovaj nije baš voleo bradu, jer mu se ubacivala usta kad je jeo prase, pa je ovaj komšija morao da ga ubije. Naravno, deda je bio isto Staljinista kao i moj brat koji ga uvede u čari komunizma istočnog bloka, pa nisu hteli u fabriku da ga zaposle. Međutim, moj deda je bio stari klaber i imo veze u komunističkoj partiji amerike, koji mu napraviše lažna dokumenta, pomoću kojih je on radio u elektronskoj. To je sve uspevalo dok ga MOSAD nije provalio, jebem ih u dupe židovsko, pa je morao da se mane fabrike i da pravi ilegalne klabinge po albaniji, gde su ljudi bili mnogo slobodnijeg duha, možda zato što su pušili neki čudni duvan koji je, sećam se, moj deda doneo odande i bacio u vatru kad su bile vešnice, pa se celo selo napušilo i tad je čika Mile silovo kozu. Moj deda je reko da je to u redu jer je to bio klabing, i tada sam ja bijo uveden u čari istoga. Kada sam prvi put predložio ovim mojima sa akcije da klabingujemo, bili su malo skeptični jer su mislili da je to neko punjenje u rč, što se u moje vreme radilo samo sa kozama i u vojsku, devojke su se jebale kurcem u pičku. Ja im objasnio šta je, i onda smo klabingovali tako dok nije došo vodnik i reko nam da ne jedemo govna, pa smo morali da prestanemo. Drago mi je, ipak, da klabing ovde i dalje živi i da je u sigurnim rukama gaidena našega.

10. http://www.youtube.com/watch?v=eHlZizahljU

Hard kor klaberi se militarizuju.

tada se klabing širio sa zapada brzinom side po EKV-u.

AHAhahahahaa

11. Ja sam pre vario svaki dan, da ne kazem skoro, znaci bas ono intenzivno cak i onda kad nismo isli u klabing varilo se sto je za nas bio neki svojevrsni klabing. Naravno, to je samo bila podloga, ne zida se kuca od krova logicno, pa smo posle vukli koks, ali to samo utorkom cetvrtkom petkom i subotom, znaci nije ono da smo bas bili navuceni nego vise iz sprdnje jer je to ono sto klaberi uzmedju ostalog rade.

Sve to smo zalivali dzekom i civasom, jer to moji drugovi samo i vole. Picaka je bilo uvek, one dodju same jer su bile zeljne onog pravog istinskog klabinga u svom najboljem svetlu. Posle smo ih jebali u separeima, tipa napravimo fajront pa nam ostane lokal samo za nas i onda udri. Tamo smo i spavali kako kad.

12. To, to Arei, prepoznajem u tebi autentik klabera, a ne kao neki koji nisu pravi. Pravi klaber zna kad da stane, jer koliko je bitna brzina i te munje, droga je to, znam mnogo ljudi koji su stradali od žutine. Eto moj drug Čama, bio na pravnom student generacije, klabingovao s nama 10ak, dana, našli ga posle u kontejneru. Obdukcija rekla, ubrizg'o moljca, zapušio mu neki glavni sud u mozgu. Klabing jeste preterivanje ali sa granicom.

13. Da se upišem, pa ću pisati kasnije o klabingu

14. Dopijo klabing ne čeka. Klabing je preči od svih obaveza. Ispisana si.

15. Pa, ne mogu da pišem o klabingu kad se spremam za klabing ponedeljkom uveče... jer samo najveći klaberi klabinguju tad!

16. Pa da, tanka je linija izmedju klabera i narkosa. Treba se pucati svime, ali ne preterano. Posle napravis pauzu da te prodje zelja (to je kao preventiva, da se ne navuces) i onda opet. Znaci ako imas kesa mozes da klabingujes ceo zivot.

17. Ako je klabing razlog ovog tvog ignorisanja klabinga, onda ti bogovi klabinga opraštaju.

18. Ma imao sam ja iskustva kad sam na toj tankoj liniji između klabera i narkomana oscilirao... Jednom smo imali jako veliku frku u klubu, tri dana zaredom nam gostovali Dženan, Lukas i Džej a sa takvim džankisima ne možeš ti da kočiš, jebiga, brzine su to. Šta sad, dođe Lukas i kaže 'ajd da pošmrčemo ovu zastavu Narodne republike kine što sam nacrtao od koksa, ti počni od ove velike zvezdice i ja kao menadžer da kažem ne. Ceo legitimitet bih kod gogo igračica i obezbeđenja izgubio... Nakon tog vikenda, mi iz društva ga zovemo ''tjanmen vikend'' zbog te NDR Kineske zastave bio sam utripovao da sam Jul Briner u filmu Neretva, ladno sam postavio c4 na nišavski most. Samo što to nije bio c4 nego brašno tip400.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.