Prijava

Ако ништа, бар дрес добијем. :Д

Realno. Elem, Dijamantidis najbolji all around košarkaš u Evropi. Sreća pa nisu napisali da je Pipen još aktivan, pošto je Deng centar.

иначе, веровали или не, имам брајантову мајицу, мисим лично. нисам ни сам сигуран да је стварно његова али кажу да јесте. црна са сребрним посутим као кинг коби оним знаком и круном и осмицом.

Сома динара за дрес и није пуно.... Ја сома и по-два платио Крстићев из Селтикса (канда сам једини лик у Новом Саду, а можда и Србији који носи такав дрес).... А и још се курчиш како си пикао Миднајт меднес....

Okle ti brate? Prodajes? Iznajmljujes?

@BIG
Ma to ce biti vrv neki sinteticki kinez,nece se odresiti sigurno...bice valjda i Red Bull ove godine ponovo,oni daju maju pamucnu finu :)

Bez NBA postova, http://vukajlija.com/forum/teme/43219-nba-2012-13?strana=49 eo je baš aktivna tema sa pretežno istim "učesnicima"... :)
A Diamantidis je majka bre!

мени мајица? добијо је један мој кућни пријатељ од дивца тачно у оно време кад је дивац био у елеју на крају, а овај мој пријатељ је живео у елеју раније па је био добар с дивцем од тада, па му је овај дао ту мајицу, а овај је дао мени пошто као не готиви нешто брајанта. а нисам размишљо да продајем, не знам ни како бих могао да докажем дал је права.

Знаш ти које би паре мого дузмеш за то...

А ја бих иначе свршио у гаће седам пута кад бих додирнуо Брајантове усране гаће.

Ja bih volio da znam za koliko keša bi se mogao naći dres Redžija Milera.

па оно пар иљада евра капирам, ал шта једино да он дође да каже јесте то је моја мајица лоло
или шта знам, деенка неки ако је преживео ако је то могуће

Ma sa imenom njegovim, ne da ga je on nosio.

не бре кажем јебачу дубе

gde da kupim dijamantidisov dres?

Dzankee
gde da kupim dijamantidisov dres?

TO BRE, SLIŽA AVATAR, PLODIII! DIAMANTIDIS!!

Све љубитеље кошарке поздравља највећа, а богами и једина, млада нада КК Тамиша Петрохемије - моја маленкост. лол

ALL FUCKING AROUND PLAYER

мој буразер оће да купи дрес ЈР Смита, и као нашо неку радњу за фазон дресови око 500 600 700 јебем ли га, ал нису имали ЈР Смита

lolo jel na nekim drogama, idol mu je anoreksični crnja bez par dasaka u glavi...retko lud čovek

ти си дечко луд ЈР Смит кида

sprdnja ok je lik...secam se jedno vreme imao problema sa kilazom..izgledao kao onaj calloway iz unikahe ebote...no necemo ovde o NBA, ovdee sve osimnba, a aktuelno je evroliga i evrokup. i evrocelendz ako prati neko osim mene lol