Takmičenje u definisanju nedefinisanih izraza - podela izraza za četvrtfinale
  • Миле Бубрег

Uh, napio sam se sinoc ko majka (premotaj na 9:19, ne radi tajmer ovde) http://www.youtube.com/watch?v=g_CAS4r0uak#t=9m19s.
    Odoh da nadrobim, srecno Hause >| lol

• Glavni

Evo napisah i ja nekako. Prekinuli su me najmanje dvadeset puta. Misao je odlutala. Nadam se da koncentracija nije pobegla previše.

• Usain Bolt

Ne zna se koji je teži par za odlučiti, čekam sve defke pa ću da vidim.

• Tuccini

Поставио, па штабуде... Не мерем је више данас смишљати, забаталих посо, фамилију и пиво збоговога.

• дебели пацов

Ја нећу да читам ни једну док не крене гласање, онда полако.

• dr-house

Додадох, мада почео сам већ да се губим мало и да претерано једим говна...

• ciklon

Ljudi, ako je Sejo govedo sprečen da piše, a Džoni ne želi da umesto njega učestvuje u četvrtfinalu, da li da taedium prođe dalje bez borbe (ipak mora da napiše defku) ili da ubacimo provirona, pošto je i on izgubio za bod od protivnika?

• Glavni

Šta kaže vitae?

• ciklon

Ne kaže ništa, koliko vidim.

• PuppetMaster

Sejo_ nemoj se zajebavati, imamo dil! lolo

• M70

Sklepah i ja, ne zamerite na dužini, ali nisam mogao kraće.

• Natnat

A bila bi dobra fora da se odradi i jedno takmičenje u kratežima.

odgovor: Odlična ideja! Sledeći put ću gledati da organizujem nešto takvo. Hvala.

• taedium_vitae

Ljudi, ako je Sejo govedo sprečen da piše, a Džoni ne želi da umesto njega učestvuje u četvrtfinalu, da li da taedium prođe dalje bez borbe (ipak mora da napiše defku) ili da ubacimo provirona, pošto je i on izgubio za bod od protivnika?

Kako god hoćete, nemam ništa protiv da Proviron uskoči u duel, ja sad krećem da pišem svoju (:

• Usain Bolt

A bila bi dobra fora da se odradi i jedno takmičenje u kratežima

Podržavam Natnat.

• A

Bravo, Natnat! Sjajna ideja.

EDIT: A ne da moram tri dana da čitam ovo što je M70 skucao :D

• Glavni

Može i sa kratežima lolo

• Natnat

Ma ubiše u pojam ovi literarni magovi. Sve definicije su extra, žao mi kad treba da glasam.

• M70

Podrška za krateže i sa moje strane! A i da bude neki standard, ono, dva reda maksimalno. Umorio sam se pišući četvrtfinalnu.

• ciklon

Dakle, rešeno je. Pošto je DŽoni rekao da neće da upada, koji nije u mogućnosti da napiše definiciju danas, u četvrtfinalni duel sa autorom teadium_vitae ide autor proviron, koji je imao isti broj glasova kao i Džoni u prošlom krugu.

• ciklon

Nadam se da nemate ništa protiv toga.