Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. stoji i kod mene na FB profilu, kapiram da je to najmanje što čovek može da uradi - ovi moji ludaci performeri iz sveta nisu ni znali za našu muku dok nisu počeli da dobijaju slike profila, sad se svi uključuju i dele poziv

2. Ima li neko sliku tog banera, da ispostavljam na par foruma?

3. to je kod mene na FB, probaj da je negde prebaciš da ne linkuješ moj profil

4. I dodao je kazan na onaj baner sa crvenim krstom paypal.

5. Ivana Lalovic
    Ja sam još uvek na onom mestu što je nekada bilo grad Obrenovac. Znam da se svi brinete, ali smo porodica i ja živi i dokle god je tako ostaćemo ovde. Nažalost, iako nemamo ni struje ni vode, čuli smo sve što su ona džukela Vučić, krava Mihajlović i gospodin Neša Slina izjavili. Budući da sam na licu mesta odavno bih objavila šta imam po tom pitanju, no nakon što sam počela da obaveštavam ljude o stvarnom stanju stvari, sasvim slučajno mi je blokiran internet. Zbog nastale situacije i problema sa mrežama bila sam uverena da je problem do operatera, ali od kada sam otkrila način kako da isti odblokiram, mogu samo gospodi da poručim da me slobodno blokiraju, dokle god se i ja, sa ostalih dve hiljade i kusur ljudi, ne naďem meďu tih 13 žrtava neću ućutati! Danas se dosta povukla voda, ogromnim pumpama se ispumpava u cisterne tako da smo mogli da se probijemo do onoga što je nekada bio Obrenovac. Duša mi se cepala dok sam gledala to što je nekada bio moj grad, te ljude, tu tugu, te leševe što životinja što ljudi! Ova džukela što je dovela novinare na očišćen deo i pitala gde su ti leševi-u hladnjačama u kojima ste ih oterali ko zna gde i neće svoju nesposobnost uspeti da sakriju, ima mnogo preživelih i pozivam ih da svi kažu šta su videli! Neće moći sve da nas ućutkaju! Namerno su žrtvovali ceo grad i ljude, znali su šta će se desiti, znali su više od 8 sati ranije šta će se desiti i nisu obavestili ljude da se evakuišu! I svaka čast svim ovim ljudima koji su dolazili i spašavali šta se spasiti može, njima ne mogu ni reč da kažem, ali ova stoka što kupi jeftine poene na našoj muci mora biti kažnjena! I da znate, nije evakuisana ni 1\4 stanovništva, do Zvečke gde se ja nalazim niko nije ni došao, sami smo spašavali životno ugrožene. "pomoć" smo dobili treći dan, mi smo, verovali ili ne, dobili uloške. Što se tiče ove zajebancije oko trenutne evakuacije, delovi grada su prohodni i može se izaći i doći do Beograda, ali svi koji su to pokušali su vraćeni nazad! Naravno, postoji način da se izaďe, ali ja nisam hajduk da idem po brdima i planinama da bih otišla do Beograda! I muka mi je više i od njih i od vode i leševa i straha i panike, samo hoću da se ova agonija više završi da istina izaďe na videlo!Nadam se da će svi objaviti šta su videli i doživeli, a ja ću još pisati!

Ако народ и после овога настави да верује у домаће политичаре, џабе смо се организовали да помажемо, треба их следећи пут пустити да се подаве.

6. Valdemare jel stvarno toliko strasno stanje? Ali ovo gospodin nesa slina moraodoh da se nasmejem.

7. Billy Idol deo honorara od koncerta u Beogradu daje u humanitarne svrhe, žrtvama poplava. https://twitter.com/BillyIdol/status/468308657315135488

8. Ovo sam malopre dobio preko FB, ja sam davaoc ali sam već iskoristio tu opciju pa ako neko slučajno može neka svrati da proveri:

Potrebni davaoci krvi A+ i A- grupe. U pitanju je dete od godinu i po dana. Sutra treba da se da od 7 do 10h. Institut u Svetog Save 39, Beograd.

9. Nisam agresivan lik,ali kada vidim onog Stefanovica kad prica nesto na televiziji dodje mi da ga ugazim istog sekunda.

10. Imam A+ oko pola litra, ali u Novom sadu. Hoće li im to pomoći?

Bruce
    Ovo sam malopre dobio preko FB, ja sam davaoc ali sam već iskoristio tu opciju pa ako neko slučajno može neka svrati da proveri:

Potrebni davaoci krvi A+ i A- grupe. U pitanju je dete od godinu i po dana. Sutra treba da se da od 7 do 10h. Institut u Svetog Save 39, Beograd.

11. '' Ja sam još uvek na onom mestu što je nekada bilo grad Obrenovac. Znam da se svi brinete, ali smo porodica i ja živi i dokle god je tako ostaćemo ovde. Nažalost, iako nemamo ni struje ni vode, čuli smo sve što su ona džukela Vučić, krava Mihajlović i gospodin Neša Slina izjavili. Budući da sam na licu mesta odavno bih objavila šta imam po tom pitanju, no nakon što sam počela da obaveštavam ljude o stvarnom stanju stvari, sasvim slučajno mi je blokiran internet. Zbog nastale situacije i problema sa mrežama bila sam uverena da je problem do operatera, ali od kada sam otkrila način kako da isti odblokiram, mogu samo gospodi da poručim da me slobodno blokiraju, dokle god se i ja, sa ostalih dve hiljade i kusur ljudi, ne naďem meďu tih 13 žrtava neću ućutati! Danas se dosta povukla voda, ogromnim pumpama se ispumpava u cisterne tako da smo mogli da se probijemo do onoga što je nekada bio Obrenovac. Duša mi se cepala dok sam gledala to što je nekada bio moj grad, te ljude, tu tugu, te leševe što životinja što ljudi! Ova džukela što je dovela novinare na očišćen deo i pitala gde su ti leševi-u hladnjačama u kojima ste ih oterali ko zna gde i neće svoju nesposobnost uspeti da sakriju, ima mnogo preživelih i pozivam ih da svi kažu šta su videli! Neće moći sve da nas ućutkaju! Namerno su žrtvovali ceo grad i ljude, znali su šta će se desiti, znali su više od 8 sati ranije šta će se desiti i nisu obavestili ljude da se evakuišu! I svaka čast svim ovim ljudima koji su dolazili i spašavali šta se spasiti može, njima ne mogu ni reč da kažem, ali ova stoka što kupi jeftine poene na našoj muci mora biti kažnjena! I da znate, nije evakuisana ni 1\4 stanovništva, do Zvečke gde se ja nalazim niko nije ni došao, sami smo spašavali životno ugrožene. "pomoć" smo dobili treći dan, mi smo, verovali ili ne, dobili uloške. Što se tiče ove zajebancije oko trenutne evakuacije, delovi grada su prohodni i može se izaći i doći do Beograda, ali svi koji su to pokušali su vraćeni nazad! Naravno, postoji način da se izaďe, ali ja nisam hajduk da idem po brdima i planinama da bih otišla do Beograda! I muka mi je više i od njih i od vode i leševa i straha i panike, samo hoću da se ova agonija više završi da istina izaďe na videlo!Nadam se da će svi objaviti šta su videli i doživeli, a ja ću još pisati! ''

12. Pa okačio je to neko prije 15minuta.

13. Ја сам окачио, ал нека, важно је да се реч шири

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.