Prijava

Johnny Kurajber
No Sf za početak kratko banovan zbog male istorije banova. Sledeći oštriji. Može ovde i pokoji napuš da padne tipa, "rasni podojim te njihalom strave", ali ne baš ovo što je No Sf uradio.

http://vukajlija.com/forum/teme/53665-tema-za-navijacka-prepucavanja?strana=152#post_2750515

Ne razumem šta želiš da kažeš s tim?

CIGANKE LAZARICE MI DOLAZE NA KAPIJU, GAĐAM GOVNA SALAMOM!!!!!!!!!!!!

Inače u nedelju kod Olje Bećković dolaze Čović i svinjošević. Biće skvi skvi kme kme.

Je l' dolazi Vesna Čović ili šalje nežniju, a pokvareniju polovinu?

pa da je da dupli nalog, jebo ga bog

Pa i da jeste može da se podvede da nije OK banuti sa duplog tako i napušavati, mada ne mogu sada da tvrdim da jeste ili otkrivam da li je ili nije širem auditorijumu. Ako jeste i ako dođe sa originalnog biće teže banovan, ako nije, ovaj nalog je banovan i upozoren pred teži ban.

čiji je to dupli i nije tajna, ali briga me

Ciganke lazarice mi dolaze na kapiju, gađam govna salamom.

CIGANKE LAZARICE MI DOLAZE NA KAPIJU, GAĐAM GOVNA SALAMOM!!!!!!!!!!!!

JOSIF Je l' dolazi Vesna Čović ili šalje nežniju, a pokvareniju polovinu? TATIC
Pa dolazi gospodin Čoki, svinjošević i zapisničar koji će udarati recke koliko je puta svinjoliki rekao ''Zvezda''. Kvota na preko 50 puta 1.05.

Rekao je onoliko puta koliko je jeb'o istu i ima pravo da je spominje. Nije džentlmanski, jebati pa spominjati, ali nismo je ni jebali džentlmenski pa da se pravimo fini.

Sve to donekle stoji, ali nije fer na gotovo svakoj konferenciji uzimati Zvezdu u usta. Nije fer ni prema njegovim igračima a i glodarima, bespotrebno. Mada navijači su komedija tako da ih ipak nije vredno spominjati, ostaje samo da nije fer prema igračima.

covic i vujosevic.bice konverzacija zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,crvena zvezda.kada se obojica naloze na omiljenu rec-dve...

Djoni poserem se i tebi u usta i tvom retardiranom drugaru paklu. Banuj ga na pravom za ovo. I banuj mu ovaj dupli trajno kao sto si i meni. Njemu moze dupli a meni ne moze. E poserem ti se na takvu pravdu. A ja na nalogu ,, dupli od rasnog,, nisam imao ni jedan ban niti sam prekrsio pravila. Vrati mi nalog ili pakla banuj. A ne pravi se lud da ne znas da je pakao no sf. I poserem ti se na glavu sto si mi skinuo sliku sa rekordom sa profila. Dzabe lazes da to nisi ti kad je to nisko cak i za tebe.

Takodje fender je dobio 30 dana kada je pretio topoli a pako 3 a preti mi da ce me tuci na jugu kad vas opet budemo proterivali sa stadiona.

Tebe bi trebalo razmodovati ili zakljucati ovu temu i sve teme vezane za zvezdu.

ево ова може, видим да је расни био у елементу.

Читам коментаре уназад , колико се год гурбети представљали као некомплексаши и као толерантни увек из њих извире мржња према Гробарима и Партизану
НИСМО ИСТИ!