VUČELA SRBENDAAA!!1

1. brzo je od nestranacke licnosti presao u stranacku.ne znam koja mu je ciljna grupa.uvek svi ciljaju na radnike i na penzose,al on bas i nije toliko omiljen kod njih,tesko da je neki i za omladinu.jos ga i vucic posro.

2. Шта кажу, је л' може да преприча неко ко зна немачки?

Google translate

3. Google translate

Rekao je neko ko zna nemački

4. Tekst govori o dolasku DS na vlast i njihovom dugogodišnjem vladanju uz kontrolu tržišta i medija zbog čega su se opustili i smatrali da će večno vladati. U celoj priči se provlači njihov propust da povedu računa o tome što rade da ne bi ispustili tu prednost. Obzirom da su se uljuljkali, počela je da im opada popularnost, a mediji nisu pratili to opadanje nego su ih i dalje veličali. Taj momenat je iskoristio Vučić da podigne svoju popularnost i harizmu i došao do trenutne pozicije lidera i najvećeg demokrate, naročito otvaranjem pregovora sa EU.

Poslednji pasus se odnosi na činjenicu da mediji samo nastavljaju da rade isto kao i ranije - prate najjačeg i njega veličaju. Praktično je tekst kritika niskog nivoa novinarstva u Srbiji.

Ne govorim više nemački tako dobro kao ranije, verovatno sam nešto i propustio, ali mislim da je ovo suština.

5. jel zna neko
    al da nas ne loži, nego stvarno

el se g.vučić stvarno skorije jopet oženio
    u tajnosti tajnoj?

6. ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem, kapiram da neko sigurno zna samo je pitanje hoće li ti reći :)

7. I mene to zanima pa mi padne na pamet da bi bar neke novine pisale o tome da ima istine a onda se setim slucajeva guvernerkine cerke i jos par njih kada su brisane vesti sa neta i kada nisu pomenute ni u jednim novinama tako da me nista ne bi zacudilo. A ipak je alek bivsi ministar informisanja :)

8. aha, baš će ti on reći tačnu informaciju po tom pitanju :)

9. prico neki ckode koji je bio zavejan.zatrpali kola zandarmerci.bili smetovi,al ne toliki.cekao se siptarski bus da dodje kako bi ovaj ispao heroj.kasnije siptarski bus na pumpi mogao da jede i pije dzabana,a ovi nasi morali da plate.

10. kakvi smo mi kurčići kad je ovaj veliki kurac

A. Vučić: "Rekli su daleko je Evropa od nas. Otvorismo pregovore, danas sa Ruskom Federacijom imamo veći obim saradnje nego ikada, i uvećavaćemo ga. Razgovarali smo sa ličnim predstavnickom Putina da izvozimo i naše finalne proizvode, da ne izvozimo samo paradajz i jabuke, već i kompote"

i kompote
    sve ti jebem

11. može i za ćufte, al' neće Rusi Matijevića

12. vučić se oženijo utata uta ta

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.