Prijava

лооол пезосе то је тај пиносава - бегаљица - омољица стајлинг за кнез михајлову, евентуално уместо ових гиља оне пума ферари.

Hahahahahahahahaha

ajde kiss army odjebi sa ovog foruma

Odlican izbor svidja mi se

Olanik nalomiću te.
Dejanče nije Legendarni čekaoničar.

Tufere zasto sebi prepisujes tu ulogu odlučivača ko je legenda a ko nije ? Nemoj da ti je krivo što je Dejanče legendarniji čekaoničar od tebe. Za razliku od tebe koji nisi ni četvrtina legende.

tufer ima novi imidz,nije vishe samo daun klinac iz mocvare,sad je daun klinac iz mocvare koji tripuje zajebanog lika

dr tufer smrc nelegendarni cekaonicar

pezose, zašto ne možeš da kontrolišeš ove tvoje daun konje iz kafane?

Pani se boji da mu ne rasplaču kumče.

На коментар једног обичног Dionysio који је рекаламатор по сајту и лик који се подворава већини кафанијаша јер нема други избор него да им се увлачи у гузу ради плуса нећу ни обратити пажњу јер сам давно увидео на којем је он нивоу. А што се тиче осталих болесних људи из малопре поменутог објекта иначе омаловажаване кафане могу само да кажем да такве особе ни немају своје легенде , немају никакво право да се мешају у послове чекаонице. А пре свега немају никаква права јер служе само једном обичном луциферу, једној битанги од човека такозваном Јебачу. А оланику ћу само прпоручити да убрзо посети свог зубара јер ће остати без тих жутих зуба.

YeahBatch - Ološ koji mi nije odabrao ništa za vreme moderatorisanja i veliki kafanijaš. Svi mu se uvlače u njegovo veliko dupe. I niko ne vidi da je on običan seronja.
XAXAXAXAXAXXA

Cekaonica uzvraca udarac!