Prijava

Žele da nas navedu na sumnju na Rasta (preko sumnjičavih detektivskih crnja) ili Martija (preko ''skrivenih'' znakova), zato sumnjam da je bilo ko od njih dvojice ikako umešan. Ne kažem da nije nemoguće, samo ja ne bih voleo da se ispostavi kao tačno, onda bi mi bilo nekako izlizano.

Moguće da će Rast potražiti pomoć od Harta u narednoj epizodi i verovatno mu obelodaniti neke svoje sumnje u vezi nekog od likova. Rast garant ima nešto.

Нису ни Раст ни Марти убице, сто посто.
Изашао је трејлер за следећу епизоду, нешто Раст покаже Мартију на компу и овај крене да се дере. Има да прегорим до идуће епизоде.

U, ček da bačim pogled.

ja kapiram da je video nešto u vezi s njegovim ćerkama il taj neki fazon, mora da ima neka fora s onim barbikama

И ја мислим да се нешто десило некој од његових ћерки што још није приказано.

Тачно ћу да их тужим ако то ураде.

ova kurva bet mi je isto sumnjiva, pojavi se tako od jednom i ponudi martiju pičke. ne znam, možda je njena misija u seriji samo da rasturi hartov brak, a možda i nešto više. Ipak je ona iz ''te priče sa žutim kraljem''

Јес чудно што се после толико година опет нађу, али не верујем да има везе са тим, мада је све могуће. Добра гусца у сваком случају.

Jedva čekam. Jbt zateknem sebe bar 3-4 puta dnevno da razmišljam o seriji i o jebenom žutom kraju.. Rekli su nam brdo stvari a u stvari nam ništa nisu kazali, kapiram da će na kraju bitu "znao sam" a realno znao sam kurac! I baš me interesuje to Rastovo skladište, i koj kurac a tim. Sigurno tamo ima nešto... A nije ni jedan od ove dvojice ja mislim, pala bi serija i utopila se u more sličnih. Verujem da neće ni uhvatiti žutog već će se preneti u sledeći serijal ta priča a ovaj će se završiti nekako čudno.