Prijava

Вазда предлагано, сад раја почела да се бави и овим мимовима за сиротињу по форумима. Врло популарна форма у свету већ годинама, не би било лоше да и ми уватимо воз (који већ пролази додуше, ал ај сад).

Газда и ондулатори, капирам да би ово повећало и посећеност сајта, ово је форма која се често дели по Фејзбусима и осталим мрежама. Исто, заузима много мање места него гифови, тражи и мање меморије него гифови. Е, сад, тражи мало више организације, ал Редит је добар пример, тако да може да се дода једна секција саиту која би била само мим.

Дакле, што Вукајлија још нема мим сексију и каћемо да је имамо, ако се сложимо да прави мим није онај колац и конопац по шизење темама?

Ja sam za, definitivno. Znam da je i Gazda nešto prič'o oko toga, ali nije definitivno rekao oćel' il' neće toga biti. Bila je i neka tema, tačnije bio je već taj predlog, ali nije baš slavno prošlo.

Ako gazda kaže da će biti, znači da će biti. Al kad mu nestane para za kurave pa se seti sajta. Nači za godinu - dve.

Što se mene tiče ja sam za, samo ne znam kako bi to bilo prihvaćeno na sajtu.

svi bi neke slike jebote, ostaćemo samo Bokser i ja da pišemo defke...

Па и дефиниције би било лепо освежити али како? Од када сам на сајту нисам чуо један ваљан предлог.

^Prvo je vukajlija bila recnik slenga.
Onda je vukajlija imala forum.
Onda se pojavio cet.
Onda su se pojavili demotivacioni posteri.
Onda su posteri postali i motivacioni.
Onda se pojavile reakcije.
Sad se oce i meme centrala.

A kako bi bilo da Vukajlija prestane da bude ono sto zele deca u pubertetu? Ono kao, ne mora svaki sajt da prati sve trendove.. Sad imamo i 24sata GIF dana i Telegraf REAKCIJE i koga boli kurac.

^ne znam tacan redosled promena, nisam dovoljno dugo na sajtu,al shvatili ste pojentu

Отворио газда тему о овоме, сви га зајебавали, обрисао тему и заболио га курац.
Поз.

вукајлија је сајт шта кој курац

Натерамо амбициозне, који воле да се расписују на темама, да направе блоговску потсекцију од које ћемо да продајемо приче сајтовима које ће ове продавати као своје. Добијаће 40 посто + ПДВ, остало иде на уређење сајта.

A kako bi bilo da Vukajlija prestane da bude ono sto zele deca u pubertetu? Ono kao, ne mora svaki sajt da prati sve trendove.. Sad imamo i 24sata GIF dana i Telegraf REAKCIJE i koga boli kurac.

Да је ово сајт који не зависи од посета и реклама, болело би сваког уво. Ал није тако. Иако реакције окренем једном у метар дана, капирам да су потребне и да од њих сајт живи.

Ово је такође предлог да се направи нешто од чега ће сајт додатно да живи, како би свако могао да ужива у делу који му се свиђа. Неко у дефиницијама, неко у постерима, неко у другим садржајима, али свако може да се пронађе. Једино на тај начин сваки сајт може да живи, и једино на тај начин ће неко имати интереса да и даље одржава сајт на ком се теби свиђа један део, који је одавно престао да буде исплатив.

Да је ово сајт који не зависи од посета и реклама, болело би сваког уво. Ал није тако

naravno da nije tako. JEDAN VAŠ PLUS MENI LEBA